Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

Na vymenu:cucoriedks
Potrebujeme:papriku,kapustu,kiwi al.paradajku.
Ahojte,
na výmenu: blitz, ieks, smoob, pom a vinz
potrebujeme: uluf, P.A, ivan, emma, olas, tommy
Mám Ivan a P.A.
Potrebujem blitz a vinz
Ahojte, tie, čo sú na fotke potrebujeme a na výmenu máme číslo 3 a 15 🙂
@monika19051979 mám Ivan a P.A.
Potrebujeme vinz a blitz
Potrebujeme uz len kiwi a paradajku.
Odkupim al.mam na vymenu este cucoriedku.
Ahoj. Zostali nám na výmenu 3 ks kapusty, 1 ks hrušky, 2 ks čučoriedky a 1 ks zemiak. Potrebujeme už len por. 😉
predaj: Jim(3), IEKS, BLUES, 0,30€/ks
@rainbow1313 poprosila by som ananás , melón, kapustu, brokolicu, čučoriedky, kiwi
@papko ahoj, mala by som záujem o Jima a Ieksa, pošli mi prosím podklady k platbe do IP, dakujem 🙂
@monikver ahoj mala by som záujem o hrušku a zemiak, na výmenu nemám, ale kúpila by som od teba.
@dagmars ahoj, kúpim od teba hrozno, kel, jahôdku a mrkvu. pošli mi prosím podklady k platby do IP. DAKUJEM
AHOJ, kúpila by som citron, pór aj to zelené 🙂 pošli mi prosím podklady k platbe 🙂 dakujem
@dany85 AHOJ, kúpila by som citron, pór aj to zelené 🙂 pošli mi prosím podklady k platbe 🙂 dakujem
@tanicka137 Ahoj. Ja som pred chvilkou vymenila posledného stekeeza. Prepáč.
Nezbiera niekto nálepky z Billy Jamieho záhrada? Vymením za stikeez.
@tanicka137 ok poslem ip🙂
Potrebujeme: BLITZ, IEKS, NOM-NOM, LORUS.
Máme navyše: 2x MIPO, 3x EMMA, 1x BLUES, 1xULUF, 1x TOMMY, 1x OLAS, 1x MAGGY, 1x SALLY, 1x YIP-YAP.
Iba všetkých naraz. Pošlem aj viac kusov za tých štyroch...
Ahojte, aktualizácia:
chýba nám: Olas a Mipo
na výmenu máme: ieks, smoob 2x, pom 3x a sally
Ahojte neviem ako sa volajú ,ale potrebujeme rajcinu a mango na vymenu máme toho viac a môžem aj kúpiť keď nepotrebujete vymeniť ,ďakujem
@nikesz17 ahoj mala by som na vymenu jablcko (pom - ak ho este nemate) a zobrala by som ananas alebo super bell alebo ellie evie a edie. podla toho co mate volne

Vymení niekto ulufa, ieks, vinz, nom nom za Lorus, super Bell, blues, sally alebo Per? 😉