Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

Darujeme za postovne salat, brokolicu a papriku 🙂
@jeinabe dobry den! Paprika nam chyba,ale chcela by som Vam nieco za to. Mozno zo starych zbierok stikeez Vam nieco treba alebo kinderka? Dakujem.
@moncici86 Dobrý večer. Máte ešte na výmenu papriku, mango a hrozno? ja mám navyše baklažán a ananás a pomaranč. Ďakujem za odpoveď.
máme este mango
mate niekto na vymenu?mame navyše čučoriedky,ananas,pomaranc a chyba nam mrkva a cibula
@zuzu1986 dobry den! Mam mrkvu na vymenu. Potrebujem cucoriedku alebo pomaranc. Dakujem.
@lourdesxenia poprosim info do spravy IP,dakujem
@rainbow1313 ahoj, bolo by možné kúpiť baklažán a banán? Ďakujem za odpoveď.
@rainbow1313 ahoj..mate na predaj 2 jahodky?dakujem
Ahojte odkupim obal na stikeez za normalnu extremne neprehnanu cenu
Ahojte, zostali nám ešte 2xčerešňa a 1x pomaranč - má niekto záujem? Z.
Mame na vymenu hrozno, citron, tekvicu a jablko a nemame 1(uhorka),3, 5(banan), 10, 11,14,18, 20( cucoriedka), 23(kivi) ostatne neviem co je 🙂
@tanalienka mame cibulu ak este potrebujeye...potrebovala by som jahodu a mango....
Mango zhanam, ponuknite...
@kukucka100 mate prosim este to mango?
Potrebujem ešte pomaranč a pečiatky z Billy. Mám na výmenu aj stikkez aj pečiatky.
chýba nám paprika a mango.. nenájde sa u niekoho?

Dobrý večer. Chýbajú nám 5-banán, 13-baklažán a 24-paradajka. Môžem len kúpiť, čo sme mali na výmenu, syn porozdával v škôlke (škoda, že sa spolužiaci neodplatili rovnako😕)