Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

@luos24 ja mam pre teba blues,p.a.,sepp ale len postou. Potrebujeme mipo a tommy-mas?
@alzbetinocka kiwi mame nam chyba banan
@zuzume oki. Pisem ip
dobrý den mám na predaj číslo 6 cena 0,10+ pošta
Ahojte mam na predaj MELO, POM,IVAN,PER,EMMA, YIP-YAP, IEKS, BLUES,TOMMY,BLITZ,ULUF,, NOM-NOM,SALLY a VINZ Cena za ks 0,40€ + postovne
Ahojte aj niekto preda. Dakujem
@matinka3 mam zaujem melo, pom,ivan,per,emma, yip_ yap, blues, tommy, uluf, nom/ nom, sally a vinz
@alzbetinocka ďakujem, ale nemám nič pre teba
@pppeeetttaaa ahoj, ja by som potrebovala kiwi a šalat, mam pre teba banan aj jablcko
Mám Billa nálepky jamies garden, magnetky kostikov strašidlá, nálepky Animal kingdom NORMAL a Junior.
Vymením za postavičky stikeez.
Prosím ip. Ďakujem
@tiniacik Ahoj kúpim melon, posledný nám chýba. Pošli mi prosim údaje k platbe do IP. Či len vymienas?
Ahojte, chýba nám posledný a to melón. Rada kúpim.
Ahojte. Chýba nám už iba ananás. navyše máme šalát, pomaranč, paprika, čerešňa, petržlén, vymením aj za viac. Ďakujem
@kikuska624 prosim vas co by ste chcela za papriku
Vdaka, ale zatial skúšam meniť... 😉
@matinka3 ahoj chýba nám melón posledný. Rada kúpim 🙂
@ivana.natasha Ahoj, aj predáš? Nám chýba číslo 9 posledný :( rada kúpim
@liluska78 Ahoj, nemáte náhodou na predaj melón? Chýba nám posledný
@tanicka137 ahoj, uz som pisala viac maminam, ak by sme sa vedeli stretnut osobne, tak aj darujem, ale nebudem posielat postou, tomu sa chcem vyhnut. Nehnevajte sa, uz som nasla maminu, s ktorou vymenim osobne.🙂
Chyba nam: uhorka, ananas a mrkva
Na vymenu mame: zemiak, hrozno, rajcina, jahoda, tekvica, cigron, cucoriedky, brokolica
Ahojte, máme 3x hrozno ellie, evie a eddie, chýba nám toho ešte veľa.

Tieto mame na vymenu.
Nam chyba uz len kiwi (mipo) a paradajka (tommy).