Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

kočky ja kúpim, prosím ponúknite....ďakujem
baby a kde najdem ako sa volaju? 😀 my nezbierame, mame asi 7, ale netusim, ktory je ktory 😀 😀
@bizuka milá pani, vďaka takým ochotným kupujúcim vznikajú tie super podnikateľky a predávajú tieto vecičky ktroré oni dostanú grátis, za nezmyselné ceny. A autorka stránky sa sama jasne vyjadrila, že tato diskusia nebola založená za účelom predaja/ nákupu ( na to je podla mňa bazár), ale na vymieňanie a darovanie... 🙂
@maja1982 napriklad hned v prvom prispevku tejto diskusie je foto🙂
Baby ak sa nenahneváte dám sem ešte jednu fotku podľa, ktorej si viete pozrieť akú máte figúrku. Odfotila som to v Lidli. Myslím, že to pomôže.
@maja1982 Mohla by si prosím napísať, ktoré máš? Mala by som záujem, ak by si bola ochotná darovať za poštovné. Ďakujem
ahojte mám figúrku Piggiho ak by mal niekto na výmenu za niečo iné, ďakujem
Ahoj.je tu niekto z nz kto má na vymenu?
Ahoj, ešte potrebujem : FRANKEY, ORBY, PUFFY. Mam rôzne na výmenu.
Ahojte, tiež zbierame figúrky, len zatiaľ nemáme na výmenu, ponúkam Disney kartičky Tesco (všetky obyčajné + strieborné 180,170,150,144,131,125,111,78,66,32) 😉
Ahojte potrebujeme: IGOR, PUFF-PUFF, PIGGY,FIDO, DELFY, TUCNIAA
Na vymenu mame ZAJKA A SLONIKA
ešte potrebujem : FRANKEY, ORBY, PUFFY. Mam rôzne na výmenu.
Mamicky neponukate na predaj stikeezi,,cele serie dakujem🙂
Ahojte, na vymenu mam: Gloo-Gloo, Ely, Frankey, Moody, Cheez, Snaky a
potrebujem: Sharky, Froggy,, Piggy, Giry Joe, Chompy a Dolfy.
Najlepsie osobne BA
Ahojte nepredáva niekto?
Ahojte potrebujeme dve figurky puff puff a moody, mam na výmenu chompy, snake, 2x bunny, cow, 1x ely a 2x giry joe.

@9krikri ahoj mozme si vymeniť ale poslať Ti možem až v pondelok ak súhlasís pošli IP