icon

Výmena Stikeez

ela61
16. júl 2014

Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Výmena Stikeez
marry1515
24. júl 2014

@horana My keď sme chodievali do tesca a vtom čase rozdávali šmolkov, VŽDY nám-resp.dcérke, pokladničky dali o balíček viac... a to sme ani ten jeden nepýtali keďže to neuznávam takéto ´súťaže´. Pri kartičkach začal ocino zbierať pre vnučku a nedajbože mu chýbalo 20centov do 10€, predavačka mu karty nedala-musel dokúpiť, alebo keď aj mal v tej hodnote tak musel pýtať a ešte s akou ˇochotouˇ mu to dávali....
Keby som bola sviňa, idem za vedúcou predajne a sťažujem sa na tú predavačku a svedkom by mi bola určite mamička za mnou, pretože ona zjavne nebola nadšená z toho- asi zrejme tiež zbiera 😀
Niektoré tie super podnikateľské predavačky si tu z toho urobili biznis a predávajú to tu (keby aspoň za symbolickú cenu) ale také cifry hádžu... hanba...

kivinecka
24. júl 2014

@horana ahoj suhlasim stebou dneska som bola v lidli a jednej mamicke co nrmala ani 5e nakup dala zahrst balickov toto co ma.znamenat?

radocmir
24. júl 2014

Ahojte, tiez vymenim postavicky za TESCO karticky- obycajne ale mam aj 4 strieborne . Vymena len BA.

radocmir
24. júl 2014

@kivinecka tak u nas v LIDL-i, moze malý robiť na predavačku hocijaké očičká a nedá mu ani jeden balíček naviac :(

kivinecka
24. júl 2014

mam na vymenu zajka a slonika osobne Ba

kivinecka
24. júl 2014

@radocmir dobrr jeden balicek vpohide ale za hrst to je uz maximalne nespravodlive

marry1515
24. júl 2014

@kivinecka mali by to robiť tak že s účtenkou si vyzdvihneš niekde na info balíček-tak, ako to robili v tescu s kartičkami na konci akcie.... Ono možno to vyznie že :KEĎ NEMÁM JA NEDOPRAJEM DRUHÉMU!, ale nie je to i o tom ale že niekto nemusí nakupovať a dostane a druhý beží do Lidlu, počíta aby mal aspoň 10e a až potom má nárok?! Tak keď vidia predavačky že niekto neberie odloží a keď príde mamička s krpcom tak dám 1 navyše- ruka by jej za to neodpadla a keď dá aj zámemu, v pohode, ale 1-2figúrky a nie ´2hrste´ ...

kivinecka
24. júl 2014

Teraz bol kamarat kupivat v lidli vpetrzalke nad 20 e apovedali mu ze figurky uz nemaju

radocmir
24. júl 2014

este len sotva zacali a uz nemaju 😲

kivinecka
24. júl 2014

@radocmir mna to tiez zarazilo ako ho odbila ta predavacka ale povedal ze ostatne maly a zacala predavacka.byt neprijemna tak to nehal tak

524
24. júl 2014

@ela61 ja by som chcela ties vsetky za kolko mi predate

lufia
24. júl 2014

Zienky mam na VYMENU- Piggy,Chompy,Snaky
a POTREBUJEM- Frankey,Puff-puff,Chezz,Igor,Puffy,Papsy,Cow,Loggy,Sharky,Giunny,Ely
dakujem 🙂

nada.hope
24. júl 2014

AHojte potrebujem ešte ORBYho a PUFF-PUFFa a mám na výmenu 2x giry joe, 2x bunny, 2x ely, cow, snaky a chompy.
Vymením aj dvoch prípadne troch za jedného z tých ktoré mi chýbaju.

9krikri
24. júl 2014

Ahojte,vymením cheezz za igora.

9krikri
24. júl 2014

@erikat85 ahoj vymením cheezz za igora.

ela61
autor
24. júl 2014

@524
Ja nepredávam 🙂
Vytvorila som túto diskusie preto aby si mohli mamičky medzi sebou meniť,poprípade tie čo nezbierajú tak darovať.
Nie kvôli predaju.
A pozerala som aj spätne a nenašla som nikde inzerát v ktorom by sa spomínal predaj/čo sa týka mojej osoby.
Takže asi nastal omyl 🙂

9krikri
24. júl 2014

@mima86 Ahoj vymením ely za igor

ela61
autor
24. júl 2014

Dobrý deň.
Túto miestnosť som vytvorila kvôli výmene Stikeez.
Poprípade aby tie mamičky čo nezbierajú mohli darovať.
NIE kvôli predaju !!!
Nájdem ešte 1 príspevok ohľadom predaja a miestnosť zmažem.
Uvedomujem si že to bude nespravodlivé pre mamičky čo vymieňajú,ale ja nemienim podporovať predaj !!!
Ďakujem za pochopenie 🙂

gunner
24. júl 2014

@erikat85
ahoj mall by som pre teba moody za loggy ak by si chcela

nada.hope
24. júl 2014

AHojte potrebujem ešte ORBYho a PUFF-PUFFa a mám na výmenu 2x giry joe, 2x bunny, 2x ely, cow, snaky a chompy.
Vymením aj dvoch prípadne troch za jedného z tých ktoré mi chýbaju

ivushka19
24. júl 2014

Ahojte, takze my este potrebujeme BUNNY, PAPSY, FROGGY, MOODY, GIRY JOE, HIP-HIP, GLOO-GLOO, COW a mame na vymenu: QUINNY, LOGGY, PIGGY, SHARKY, FIDO.....

ssonnykka
24. júl 2014

Potrebujeme slonika a na vymenu mame zltu rybku, delfina, macku a ruzovu priserku igora

ivushka19
24. júl 2014

@horana ahoj, zobrala by som si od teba cow a cheezz a ty si vyber, co ti chyba z mojich na vymenu: QUINNY, LOGGY, PIGGY, SHARKY, FIDO, PUFFY

9krikri
24. júl 2014

@daria77 Ahoj mám na výmenu cheezz a ely.

vvia
24. júl 2014

Ahote baby nechce sa mi kazdej zvlast odpisovat lebo mi dosli dost ip aj upozorneni. Postavicky uz nasli svojho majitela 🙂 dakujem vam

horana
24. júl 2014

@ivushka19 Uz mam ale len Cheez. Ak by si mala zaujem ozvi sa prosim do posty.

kivinecka
24. júl 2014

Ahojte na vymenu mame BUNNY,ELY
Potrebujeme este: PUFF-PUFF, CHEEZZ, IGOR, FIDO, PUFFY, PAPSY, PIGGY, GUINNY, DOLFY
Piste IP

zuzka28022
24. júl 2014

Ahojte na výmenu máme-froggy,orby,ely. Potrebovali by sme- loggy,sharky,hip-hip,cow,puffy. Ak niekto ma záujem tak sa ozvite.

csikike
24. júl 2014

okolie SA, GA mam na vymenu papsy (kacka), bunny (zajko), giry joe (zirafka) a dolfy (delfin)
nam chybaju moody, puff-puff, cheezz, orby, fido, cow, piggy, sharky, gloo-gloo a froggy

bendy
24. júl 2014

Ahojte, my tiež zbierame🙂 Zatiaľ máme asi 10ks no nič na vyše, keď budeme mať určite posunieme niekomu 😉 A moja dcéra s kamarátkami tým zvieratkám dala pomenovanie ,,pengáči,, 😉