Výmena Stikeez
AHOJTE, AK NIEKOMU CHYBAJU MAM TIETO FIGURKY : SLONIK, ZIRAFA, ZABA, PUFF PUFF, KRAVICKA, 2 X KACKA, MOODY
ahojte nam chybaju tito: puffy, bunny, piggy, sharky, dolfy, hip-hip. a naviac mame 2x frankey, 2xmoody,chompy, fido, cow,, ely, snaky. rada povymienam
slon tucniak, delfin, hroch, zaba, pes macka.korytnac.zajac, ovca chompy potrebujem /kupim
mam na vymenu ryba, moody, krava
ahojte, má niekto v KE alebo PO na výmenu figúrky? My máme HIP HIP a ORBY a potrebujeme MOODY, FRANKEY, GIRY JOE. Máme ešte tesco kartičky obyčajné a 66 striebornú.
POTREBUJEME: cheezz, kittie
PONÚKAM: puff-puff, fido, froggy, loggy
@daniela076 mam len ten mozog fialovy 🙂 a potrebujem 2x loggy a skusim pozhanat zabku
@kristinkahugo v ke vam viem dat zirafu za hrosika
slon tucniak, delfin, hroch, zaba, pes macka.korytnac.zajac, ovca chompy igor snaky potrebujem /kupim
mam na vymenu ryba, moody, krava
potrebujem 13 pripadne kupim aj za 0,20centov kus
kupujem od toho kto ponukne viac kusov aj koli postovnemu..nie po kuse..
Ahojte... ma niekto z Kosic na vymenu... potrebujeme hrocha,Snakyho a Puf puf... na vymenu mame strasne vela... mozte mi napisat co potrebujete... dakujem... 😉
mám na vymenu piggy, bunny, cow 2x, hip-hip3x, dolfy, moody, puffy, chompy, froggy, guinny
zhánam frankey, cheezz, , papsy, sharky, ely .fido.Som z Košíc
@kamila84 zdravim to by bolo super.zajtra okolo 10 30 pred lidlom na popradskej by slo?
Ahoj, ja sa pripájam len teraz, ked to už končí, ale nemôžeme zohnať posledných 8ks a to tieto: cheezz, orby, igor, papsy, sharky, gloo-gloo, guinny, giry joe, ak by niekto mal aj na predaj, tak by som kúpila.
Na výmenu mám len:2x moody, snaky, frankey, piggy, loggy
Ďakujem za info.
@beruska1311 ok napíšem vám IP s adresou
Ahojte ostaly nam:moody,chompy,cheezz,frankey, igor,snaky
Najlepsie osobne Ba (prip postou)
ahojte 🙂 neviete, kde by sa dal ešte zohnať kufrík na stikeez ;) vďaka za tip
jasné, píšem adresu do správy,ďakujem 🙂 🙂
ahojte zhanam uz iba kačku mal by ju niekto?
vdaka
Moja vymena je uz neaktualna, este raz sa ospravedlnujem vsetkym ostatym mamickam, necakala som taky velky zaujem. Prajem vsetkym skore dozbieranie a pekny den.
Dobrý deň!
Nájde sa niekto z KE, kto by vymenil / daroval postavičky: SNAKY, PAPSY, FRANKEY, PUFFY.
Na výmenu máme: GUINNY 2x, PUF-PUF, GLOO-GLOO 2x, HIP-HIP, BUNNY, IGOR, ELY, GIKY JOE.
Ak by mal niekto náhodou na predaj album, tak aj ten by sme radi kúpili, nakoľko sa už v rámci SR nedá zohnať. ☹
Ďakujeme!
@kapers my vela potrebujeme, ale nemam na vyMenu, len odkupim.
@kristinka86 nevymeníte guinny za papsy? ale poštou
ponukam slonika Ely a fialove Cheez na vymenu za macicku Kittie, ovecku Puffy a fialoveho jezka Moody, najlepsie oboch spolu kvoli postovnemu 🙂 dakujem
Ahojte ostali nam navyse figurky: frankey,moody, cheezz,snaky,orby,chompy, igor
Najlepsie osobne Ba

ahojte, nema niekto na predaj FIDO, BUNNY a HIP-HIP ?? kupim za rozumnú cenu 🙂