Výmena Stikeez
Baby kupim snaky, frankie, chompy, igor, kittie, piggy, fido, sharky.
ma niekto na predaj kufrík stikeez,dakujem - kúpim hneť pošlite ponuky
ahojte, nepotrebuje nietko DOLFY? My by sme potrebovali Loggy, Moody.najlepsie osobne KE.
Tieto mam na vymenu a zhanam prasiatko fialovy strspaty jezko a chompy
chýbajú nám posledné tri figúrky FIDO, BUNNY a HIP-HIP ...nemá niekto za rozumnú cenu ???
@ali76 ..ahoj, som tiež z Košíc, vymením Frankeyho za Puffy, ak ešte máš
@kamila84 ...ten mozog myslíš Cheez???..keby sa Ti podarilo zohnať zabku, bolo by to super....korytnačky ešte mám...
predaj posledne ktore ostali : 5x hip hip 8x snaky 7x papsy 1x dolfy 1x piggy 1x puff puff 5x giryjoe 7x orby 4s mooddy 4x fido 1x puffy 4x moddy 4x fido 3x bunny 2x gloo gloo 4x kittie 1xchompy 4xsharky 2x igor 5x cow 1x froggy viac ip predaj
Vymením za 3 figúrky stikeez vrecúško stikeez. Ďakujem
predam: MOODY, COMPY, PUFF-PUFF,IGOR,FIDO,PUFFY,KITTIE,PAPSY,LOGGY,GUINNY,ELY, GIRY JOE za 1 kus -0.40´centov plus postovne
aktualne je slon,tucniak, hroch zaba macka korytnacka zajac ovca chompy../kupim..na vymenu nemam nic..
Baby, kupila by som Fido, Kittie, Piggy, Sharky, Glo- glo
Kupim slon, korytnacka, zajac, ovca chompy..dakujem..
My uz mame vsetky 🙂
Zdravim.Mam na vymenu moddy, snaky, igor, dolfy, gloo-gloo, kittie a guinny.Potrebujeme
loggy, hip hip, frankey, puff puff, piggy a orby.Kto vymeni?Prosim IP.
@simona112 Ahoj prosím ťa poslala by si mi Pufy,Dolfy,Frogy ďakujem pošlem ti poštovné 🙂
@monicka3
Mam korytnacku
@beruska1311 ja to nepredavam...iba menim... 😉
@beruska1311 viem vam predat igora a prasa.
dievcata, mam prasa, rybku gloo, zirafu, igora. piste IP.
mám na výmenu moody, orby, fido, glo-glo, guinny, ely, hip-hip, froggy 2x a potrebujem frankey a igora. Najlepšie spolu.
@janka.l mám pre vás frankey a igora, potrebujeme hip hip,froggy a orby
Ahojte, potrebovali by sme: Frankey, Bunny, Papsy, Sharky, Hip-Hip.
na výmenu máme: 3X Loggy korytnačka, Gloo-gloo ryba, Giry Joe zirafa, Snaky, Igor, 2X Ely slon, 2X Cow krava, 2X Froggy zaba, Dolfy delfni.
Chybajuce aj kupim.
Sme z BA, osobne al. postou
@tanulka7 chompy, fido, kittie,papsy, igor...mate? Za kolko date?
Potrebujeme - chompy, igor a piggy.
Mame na vymenu - cheez, 4x froggy, ely, kittie, snaky, loggy, sharky, dolfy a puffy
Ahojte.
Na výmenu máme 2x MOODY, 2x SNAKY, FRANKEY, 2 x FIDO a 2 x KITTIE.
Potrebujeme CHOMPY, ORBY, 2x IGOR,PIGGY, SHARKY GIRY JOE.
@kristinkahugo Ahoj máme moody a potrebujeme dolfy,vieme sa dohodnúť na stretku v košiciach?
mám na predaj Guinny, Piggy,Sharky,Snaky,Giry Joe, Puff-Puff- 2x za 0,40€ + poštovné

@danuella kupila by som frankie, chompy, fido a snaky.