Výmena Stikeez
Ahojte, je tu niekto z Trnavy?
Chýba nám Snaky, Frankey, Igor, Papsy, Guinny, Dolfy, na výmenu máme Moody, Chompy, Cow, Hip-hip, Froggy, 2xLoggy.
Len osobne.
@kristinka86 a máte gloo gloo? pošlem vám kačičku aj poštou, neni problém
Kamaratke zostali k dispozicii na predaj posatvicky kittie,chompy a froggy.
Potrebujem uz len papsy. mam na vymenu :orby,puffy,chompy,piggy,hip-hip,dolfy,snaky,kittie,loggy.
kto mi preda kufrík stikeez - daj aj bonus tesko kartičky.
@kala33 Ahoj pošleš mi prosím modreho delfína?
babule nemate niektora aôbum prazdny na predaj?
@dominika74 ahoj ja mam puff-puff a ja by som potrebovala orby,sharky,snaky,cheez ....
Potrebujem ešte puff- puff, papsy, guinny, dolfy, na výmenu máme snaky, cow, puffy, piggy, cheezz
ahoj. vzala by som orby, zltu ciernu aj modru rybu, zajaca a snaky. posles postou? zaplatim postovne. dik
Ahojte. Som z Nitry. Potrebujem Puffy, Kitty a Snaky a mám na výmenu Igor, Moody, Cow, Cheez, Frankey, Orby. Najradšej by som vymenila s niekým priamo z Nitry, poprípade kto má všetky moje 3 chýbajúce figúrky aj na výmenu cez poštu. Ďakujem!
Kúpim, kto ponúkne na predaj : Snaky, Orby, Papsy, Gloo-Gloo, Dolfy. Môže byť aj osobný odber v PO alebo KE.
Predame cheez,bunny,guinny,shark,orby,franke,piggy,chompy no len s jednym tykadielkom
Ahojte kupim kufrik,alebo vymenim za chybajuce postavicky
ahojte.....chýbajú nám Moody,Cheez,Orby,Papsy,Cow,Sharky a Gloo-Gloo....vymeníme za Kittie,Loggy,Puffy,Dolfy a Ely
@viky11 ahoj,predas mi prosim ta gloo-gloo a fido?dakujem.
@viky11 a este igor,kittie a giri joe,mozes prosim ta?
predám všetky figúrky 😀 kus - 0,40
Kúpim prázdny kufrík na figúrky Stikeez

@kala33 po com predavas