Výmena Stikeez
@sepkev ano , všetky 4?
@lindafilip poprosila by som loggy, bunny a piggy 1x, poslala by si mi to aj poštou?
niekto z presova kto ma nazvys orbyho?
@bmmz mam orbyho, posli do IP adresku a poslem 🙂
Zhanam stikeez figurky , vymenim za disney karticky , aj viac kusov
Nema niekto nazvys ely?
mam igora chces?
zienky nemate niektora na predaj tu hru, co sa k stikeez dala kupit? uz som ju nezohnala
@katarina119 ahoj, potrebujeme strieborné kartičky 044, 059, 078, 125 a obyčajnú 152. Mas ich na vymenu za stikeez?
ahoj nema niekto na predaj kufrik???? kupim za hocikolko....ozvite sa
nema prosim nahodou niekto na vymenu, ci predaj z Ba FIDA,HIP HIP a LOGGY? mame na vymenu MODY,SNAKY,FRANKEY,CHEEZZ,PUFF-PUFF,KITTIE a GIRI JOE
Ahojte, zháňam kufrík na šmolko domino,Ponúkam zaň 20 postavičiek stikeez plus 4 strieborné tesco kartičky
@lovely_choice Ahoj , z tychto striebornych bohuzial nemam , ale dakujem 🙂
@lovely_choice ja mam 44,125 a 152
preda niekto kufrik cenu si dajte aku len chcete (s hranicou 🙂
@lindafilip ahoj, kupila by som zajačika. dik
Zhanam stikeez figurky : moody , snaky , puff -puff , cheez , orby, igor , puffy , bunny , cow , piggy , loggy , gloo-gloo , guiny , giry joe , froggy , kittie , z niektorych po 2 ks ,
na vymenu ponukam disney karticky, mam vela , staci napisat , ake potrebujete , a pozriem na to , dam aj viac karticiek ,
Ahojte potrebujem cow a shark. Ma niekto? Chcem sa spytatci nema niekto na predaj album stikeez. Ponuknite.
@dianark ahoj kupim ciernu rybku a kravicku. Mas ich este v ponuke? Nemas nahodou na predaj aj prazdny album. Dakujem.
Na predaj Ely a Orby za 0,40/ks.