Výmena Stikeez
Ponuksm postavičky na predaj minimalne 3ks mam vsetky
@ywette už ho pýtala druhá mamina ak sa niečo zmení sa ozvem..
@ramzes1980 ahoj,vzala by som okrem delfina,zltej rybky,kravicky,kacky,macky,igora,moodyho,chompyho,lebo tie mam..dakujem
Zostala mi Papsy. Posielam za poštovné 0,60e.
Zhaname POSLEDNE ely,cow mame navyse ciernu rybku,pomoze niekto?
Dobrý! chýba mi už len FIDO čierny psík! Mal by tu niekto?
Ja by som mala na výmenu:
2 krát snaky,
loggy,
frankey 2 krát
orby
kúpila by som aj za cenu poštovného čiže za 0,60€.
píšte prosím súkromné správy! dakujem
Ahojte !
Potrebujeme CHOMPY, PUFFY a GIRY JOE.
Na výmenu máme SNAKY, FRANKEY a 2x FIDO.
Ahojte, moje deti tiež chytila mánia -vymením štyri postavičky za tri, ktoré nám chýbajú. Máme sloníka, čierneho psíka, žltú rybku, korytnačku a potrebujeme IGORA, OVEČKU a ŽABU.
Ahojte, zhanam na vymenu zabku /froggy/, mam kacicku /papsy/, korytnacku /loggy/, Igora, orbyho. Som z Ba, ale mozeme vymenit aj postou.
hladame kufrik? kto preda??? mame postavicky, ale kufrik sa nam zial nepodarilo kupit, kto by chcel mam kitie a cheezz. ozvite sa kufrik kupim za akukolvek cenu diky
Dobrý deň, potrebovala by som postavičky Stikeez - slona, psa, mačku a hrocha. na výmenu mám veľa tesco kartičiek a z figúrok mi ostala už len tá čierna ryba (sharky??)
Ďakujem
Mame na vymenu: Loggy, Hip-Hip, Bunny, Snaky, Moody, Papsy, Cheezz, Puff-Puff, Igor, Chompy, Fido a Ely
Potrebujeme: Kittie, Orby, Puffy a Cow
Najlepsie ak by ste mali pre nas viacerych, v Bratislave sa mozeme stretnut aj osobne
Predam psa, tucniaka a igora. ks/0,35 centov. zaujem do IP
Ostal nam snaky darujem najlepsie ke
kúpim kufrík stikeez - ponúknite - dám aj bónus tesko kartičky.
Chýba nám posledná postavička Fido, na výmenu máme Orby, Moody, Igor, Piggy
@ramzes1980 aku druhu seriu?
Mam na predaj ks za 0,30 € - Frankey, froggy, piggy, hip-hip,
Chyba mi: kittie, loggy, dolfy
na vymenu mam: ely, moody, hipp-hipp, guinny, frankey, gloo-gloo

@ramzes1980 jej parada ale už mám, teraz som kupila. Ale mám neterku zistím, ktoré ešte jej chýbajú a potom sa ozvem. Nemáš náhodou album na predaj?