Výmena Stikeez
@ramzes1980 ahoj,vzala by som okrem delfina,zltej rybky,kravicky,kacky,macky,igora,moodyho,chompyho,lebo tie mam..dakujem
Dobrý! chýba mi už len FIDO čierny psík! Mal by tu niekto?
Ja by som mala na výmenu:
2 krát snaky,
loggy,
frankey 2 krát
orby
kúpila by som aj za cenu poštovného čiže za 0,60€.
píšte prosím súkromné správy! dakujem
Ahojte !
Potrebujeme CHOMPY, PUFFY a GIRY JOE.
Na výmenu máme SNAKY, FRANKEY a 2x FIDO.
Ahojte, moje deti tiež chytila mánia -vymením štyri postavičky za tri, ktoré nám chýbajú. Máme sloníka, čierneho psíka, žltú rybku, korytnačku a potrebujeme IGORA, OVEČKU a ŽABU.
Ahojte, zhanam na vymenu zabku /froggy/, mam kacicku /papsy/, korytnacku /loggy/, Igora, orbyho. Som z Ba, ale mozeme vymenit aj postou.
hladame kufrik? kto preda??? mame postavicky, ale kufrik sa nam zial nepodarilo kupit, kto by chcel mam kitie a cheezz. ozvite sa kufrik kupim za akukolvek cenu diky
Dobrý deň, potrebovala by som postavičky Stikeez - slona, psa, mačku a hrocha. na výmenu mám veľa tesco kartičiek a z figúrok mi ostala už len tá čierna ryba (sharky??)
Ďakujem
Mame na vymenu: Loggy, Hip-Hip, Bunny, Snaky, Moody, Papsy, Cheezz, Puff-Puff, Igor, Chompy, Fido a Ely
Potrebujeme: Kittie, Orby, Puffy a Cow
Najlepsie ak by ste mali pre nas viacerych, v Bratislave sa mozeme stretnut aj osobne
Chyba mi: kittie, loggy, dolfy
na vymenu mam: ely, moody, hipp-hipp, guinny, frankey, gloo-gloo

@ramzes1980 jej parada ale už mám, teraz som kupila. Ale mám neterku zistím, ktoré ešte jej chýbajú a potom sa ozvem. Nemáš náhodou album na predaj?