Výmena Stikeez
@mirkazbirka Ahoj neviem ci ti uz niekto odpisal, chcete este tu korytnacku ( loggy) ? nam chyba uz len moody a guinny , ktorych ponukate, jedneho vymenim a druheho aj kupim ak ich este mate
Chyba mi len pre kamosku Fido ... Vymenim za prasiatko ,kravu ,ovcu ,kitie. DAKUJEM
@stropkovcanka Potrebovala by som Fida ,akeho poslem Vam ,vymenite ????dakujem.
@martinka46 ahoj fido je pes? nepoznam to podla mena ak ano toho mame
Zhanam 15 figurok stikeez loogy hip hip sharky kitie snaky moody guinny papsy piggy orby giry joe chompy dolfy fido ely dam za ne tesco karticky alebo gumickove naramky
Ahojte, chybaju nam este figurky
Puff-Puff, Kittie, Bunny, Loggy, Guinny, Giry Joe, Froggy a na vymenu ponukam figurky Igor, Gloo-Gloo a Ely
Ahojte,
prosim, ma este niekto naviac cow (kravicka), guinny (tucniak), froggy (zabka) ?
Na vymenu mame sharky (zralok), snaky ( ruzove strasidielko), piggy (prasiatko). Dakujem.
Ahojte potrebujeme : Snaky, Frankey, Chompy, Puf-puf (všetko príšerky), Kittie (mačička), Fido (psík) a Cow (kravička) a na výmenu náme 2x Ely (sloník), Giry Joe (žirafka), 2x Bunny (zajačik) a Guinny (tučniačik)
Potrebujeme bunky,sharky,kittie,hip-hop,moody,chezz,frankey,orby,giry joe,cow,fidoo
na vymenu mam 2.snaky,gloo-gloo,loggy,froggy,igor
Baby chybaju mi do jedneho kufrika dve postavicky a to igor a loggy. Na vymenu kam kopu ostatnych. Dakujeeem
kúpim kufrík stikeez a dám aj b=onnus tesko kartičky
Baby chybaju mi do jedneho kufrika dve postavicky a to igor a loggy. Na vymenu kam kopu ostatnych. Dakujeeem
Za rozumnú cenu kúpim loggy, sharky, hip hip, guiny. Papsy, puffy, giry joe, dolfy, gloo gloo, fido. Ďakujem
inac teraz bezi stickeez v chorvatsku mozno maju aj kufrik a hru v obchodoch
@petrouchka ahojte. Potrebovala by som od vas snaky, chompy, chezz a papsy. Mám pre vás orby a puffy. Dohodneme sa?
predám všetky figúrky - len spolu. Kus - 0,40 😀
ahoj potrebujeme loggy bunny snaky chezz giryjoe igor puffy cow a na vymenu mame sharky kittie hiphip papsy orby guinny a fida
@martinka46 ano , pes . Aky chybaju Vam?

Zhanam stikeez figurky : moody (2x) , snaky , puff -puff (2x) , cheez , orby (2x) , igor(2x) , puffy(2x) , bunny(2x) , cow(2x) , piggy , loggy(2x) , gloo-gloo , guiny(2x) , giry joe , froggy , kittie ,
vymenim aj za disney karticky