Výmena Stikeez
Máme Moody,Kitty,GloGlo, Fido,Guinny,Chompy 🙂
Zhanam stikeez figurky : moody (2x) , puff-puff , orby , puffy (2x) , kittie , bunny , piggy , cow (2x) , loggy (2x) , guinny (2x) , froggy
na vymenu mam : papsy , hipp-hipp , sharky , ponukam aj disney karticky
Máme Moody ,kitty,gloglo,fido,guinny,chompy, meníme aj dnes o 13tej v Ke pri Mcdonalde 🙂
Kamratka preda nejake figurky co jej ete pozostavali,ak niekomu este chyba piste do ip ake potrebujete.y mame uz len dve naviac,vymenime za nieco pre deti.
Ahojte nam chybaju este ELY, GIRY JOE, GLOO-GLOO, FRANKEY, DOLFY. A na vymenu mame SNAKY, GUINNY, LOOGY, HIP-HIP pripadne ak niekto predava
Ahojte, zhanam sharky, gloo-gloo, ely, piggy, puffy, papsy, froggy a guinny. Na vymenu mam giryjoe, hip-hip, dolfy, cheezz, igor, moody, puf-puf.
Zuzana
Ahojte,kúpim figúrky MOODY,CHOMPY,PUFF-PUFF,PUFFY,BUNNY,SHARKY,GLOO-GLOO,DOLFY,ELY a FROGY.Za ponuky vopred dakujem 🙂
@ramzes1980 a mate este frankey, ely, gloo-gloo, dolfy
@zuzolina Ahoj zháňam Moodyho, máš ešte?
@katarina119 mám 2xcow a potrebujem sharky a papsy, máš ešte, ďakujem
Potrebujem Frankey, výmenou za Cow alebo Puff-Puff.
potrebujem prasiatko a žirafu, mám na výmenu pes 5x, kačka, frankey, korytnačka 2x, delfín 2x, tučniak 2x, ovečka, ryba 2x, slon 3x, igor, frankey 2x, puff-puff
Chýba nám už iba ORBY
máme na výmenu SHARKY
Ahojte, zhanam sharky, puffy, papsy, froggy. Na vymenu mam hip-hip, dolfy, igor, puff-puff.
Zuzana
Chýba nám už iba korytnačka,ponúknite prosim
Ahoj, nemáte niekto náhodou oskenovaný návod na hru, ktorý by ste nám poslali na mail? Deti ho stihli stratiť skôr, než sme dozbierali a stihli si hru zahrať 🙂 Ďakujem 🙂
Tak se smůlou musím říct že mě @koka89 obrala poslala jsem ji obalku se stikez a ona nám neposlala nic ☹ čekáme už víc jak 14dní a pořád níc a nic psala jsem jí i IP a pořád nic takže nedoporučuji... Ale mohu doporučit a velmi chválím @anezur rychle došlo až sem ani nečekala takovou bleskovku. Moc Děkujeme. Teď už nám chybí jen modrý hroch.

ahojte,ma niekto z KE alebo PO na vymenu?potrebujeme LOGGY,PAPSY a mame naviac PUFF-PUFF,FIDO.dakujem