Výmena Stikeez
Ja potrebujem uz len moodyho (najlepsie 2x aj pre neter) a na vymenu mam kadeco a vela 🙂
Ahojte mam navyse frankey, snaky, chompy, igor, cheezz, moody, orby
Osobne Ba IP
Ja mám Moodyho jedného nazvyš, a aj hrocha, rybku gloo-gloo, žirafu, korytnačku a chompy
a potrebujeme Snaky, Frankey, Cheezz, Puffy, Kittie, Papsy aj kúpim, ale najlepšie naraz aspoň viacerých.
Mám navyše aj delfína
Ahojte, mam na vymenu gloo-gloo, hip-hip, guinny, fido, orby, bunny, froggy, piggy, cow, dolfy, chezz, sharky a potrebujem puffy, puff-puff, ely a igor.
@ramzes1980 Ahoj, potrebovala by som ruzovu macku, zelenu zabku, bielu kravicku a to ruzove strasidlo, Su este?
ahoj mame bunny 4x, froggy, snaky, hip-hip, dolfy 2x sharky a piggy rada by som vymenila za cow, fido, igor, orby, cheezz, puff- uff, chompy, frankey, moody
Zostala mi Papsy (kačička), pošlem za poštovné 0,60e.
@lienka71 ahoj, mam gloo-gloo a cow na vymenu
@slavkapa80 a vymeníme?...ja by som mala pre vas puffy
Ahojte! Ak by niekto mal zaujem mam stikeez po 0,4 e za kus
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/32re/st...
@lienka71 ok, poslem vam cow?
@gabriella84 hrocha mame a my potrebujeme puff-puff, ely, igor a puffy. Nemate nahodou na vymenu?
@tae249 froggyho mame. Potrebovala by som igora a ely.
Ahojte, predal by niekto prazdny kufrik, pripadne vymenil za postavicky
@slavkapa80 ok...IP adresa
@kvietok2014 potrebujem puff-puff a mam pre teba chezza. Mozeme vymenit?
@zuzolina mam sharky, quinny a gloo-gloo. Potrebujem igora a puff-puff. Vymenime?

@petronelasavoltova ja mám žirafku a potrebujem fida - pes, kačku,tučniaka - guinny, sharky - žralok. Tak ak by si mi poslala niektorého z ních na výmenu a poprípade ostatné predala 🙂