Výmena Stikeez
Prosím Vás je tu niekto kto by daroval, alebo vymenil? My máme na výmenu ORBY, DOLFY a potrebujeme toho viac : MOODY, , CHEEZZ, FIDO, PUFFY, GLOO-GLOO, ELY, Giry JOE, HIP-HIP. DAKUJEM
Za nový stikez kufrík ponúkam Billa vitamana Kung Fefe, na výmenu mám Sharkyho, potrebujem Ely, Froggy, Loggy, Fido, Papsy, Moody aPuff-Puff, ďakujem za ponuky
Pekný deň. Ponúkam na predaj Froggy, Snaky, Frankey, Piggy, 2xChompy, 0,40 €/ks + pošta. Ďakujem za záujem.
ahoj, mam este na vymenu 2x Frankey, Dolfy, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale poprosim aspon 2 ks spolu 🙂
Ahojte, my potrebujeme kačičku Papsy. Na výmenu ponúkame napr: Moody, Puff-Puff, Orby, Frankey, Piggy, Chomp, Puffy ....
Vďaka za ponuku.
Ahojte, chyba mi rybka Gloo-gloo. Ponukam za naklady resp. na vymenu ak niekto ma rybku, mam vela dvakrat. Mam Kittie, Orby, Dolfy, Hip-hip, Frankie, Puf-puf, Froggy, Loggy, Fido, Papsy, Bunny, Cow, Giry Joe, Snaky, Sharky. 🙂
@gaybriela ahoj, tvoju rybku mam a chyba mi Papsy- kacicka na vymenu. Tiez som z Ke.
ahojte nam chyba zajacik bunny a korytnacka loggy a na vymenu mam viac ale sa mi nechce rozpisovat
@gaybriela dobry vecer, predali by ste mi prosim fida a giry joe, za neaku rozumnu cenu.dakujem
@tinuska1801 dobry vecer, jasne, poslite mi na ucet 1 euro na postovne a obalku a poslem postou. gaybriela@yahoo.com
potrebujeme fido a guinny a mame na vymenu gloo-gloo, giry joe, orby-2x, puff-puff, snaky, piggy-2x, kitie-2x, ely, puffy, logy, frogy, dolfy, frankey, chezz, moody a nema niekto moznost kupit kufrik v CZ mala by som zaujem..
Ahojte, predam original zabaleny #kufrik za 5€ plus posta, poslat mozem ale az 13.10. nakolko nie som na SK, v pripade zaujmu IP 🙂
BABYYY AK NIEKTORA ZHANATE ESTE KUFRIK A MATE ZNAMICH V CR TAK VYPUKLA STIKEEZ MANIA TENTO TYZDEN TAM, JA SOM SI ZOHNALA KUFRIK TIEZ Z CR 🙂
máte niekto ovečku?...už len tá nám chýba 😒
@slavkapa80 vymenim za fida
@lucinka133 potrebujem oboch, poslem ovecku a moodyho
@livika2014 vymenim kacicku za prasiatko
@miroslavavaljentova vymenim zabku za zirafu

Od 15.9. sa bude dat kufrik s hrou na stikeez dat kupit v českej republike... za 59,90 kč
ja si ho dam kupit 🙂