Výmena Stikeez
Ahojte na vymenu ponukam kittie, 2x froggy,gloo-gloo,cheezz
Potrebujeme frankey, fido, bunny, loggy, dolfy, ely, hip-hip a ak by niekto este chcel mam aj dost disney karticiek.
Najlepsie osobne Presov
mam:DOLFY, HIP-HIP, PUFF-PUFF, MOODY ,IGOR
predam: MOODY, FRANKEY, CHOMPY, ORBY, IGOR,FIDO,PUFFY,,PAPSY,LOGGY,,GUINNY,DOLFY,ELY, GIRY JOE, FROGGY za 1 kus -0.30 centov plus postovne
ahojte, kamosky potrebuju PUFF-PUFF, PUFFY, HIP-HIP, FIDO, my mame na vymenu, magnetky, karticky kinder, vrecusko smolkovia,..... napiste mi do Ip. aj odpoved.
Ahojte . My by sme potrebovali 1,8,10,14,16,17,18,21,22,23,24. Najlepšie na výmenu - mame vela billa nalepiek zo všetkých knih... 🙂
@nikuskaa45 dobry den chcem sa spytat ci mate este tie Stikeez z Lidlu.dakujem
ostal nam cheez........za postovne
Ahojte. Nemá náhodou ešte niekto figúrky Stikeez? Potrebovali by sme SNAKY, FRANKEY, CHOMPY, FIDO, ELY, GIRI JOE.
@nanuska256 ahoj prosim ta mas este bunny ho?
@miruskaa17 ahoj ja mam frankey,snaky,ely ak chces mozem ti poslat a ty nemas nahodou bunnyho?
mám neaké figurky,ak máte záujem napíšte do IP 🙂
jee to som nevedela, ze este je to aktualne. ja uz som sa s tym rozlucila, ze nebudeme mat celu zbierku... nestihli sme nazbierat vsetky 8 nam chyba. nemate niekto Snaky, Orby, Puffy, Bunny, Guinny, Dolfy, Ely, Froggy? Dakujem
navyse mame Hip-hip, gloo-gloo, Sharky ... ostatne sa postracali
ahoj , potrebovala by som este :fido,piggy,ely a 2xsharky
mam nejake aj na vymenu:frogy,papsy,orby,igor,chezz,chompy,mody,caw,
mame na vymenu zirafku giry jou,2x ovecka puffy, zabka froggy, zajko bunny...vymenim za snaky, frankey, chompy, puff-puff, orbi, kittie,papsy, piggy, sharky, gloo-gloo, ely, hip-hip ...postracali sme ☹
ešte ma niekto na výmenu? Potrebovala by som : Moody, Snaky, Bunny, Piggy, Loggy, Froggy. 🙂
Dakujem!!!!
@ramzes1980 mate este nejake stikeez
Prosím vás ak niekto ešte má stikez navyše,potrebovali by sme: glo-glo, dolfy a sharky.
našla som ružové prasiatko 🙂
ahojte mam navise:snaky,frankey,cheezz,puffy,loggy,gloo-gloo,froggy
@charllotte
@charllotte máte ešte na predaj tučniaka .slona. igora a orby. Ďakujem
@pevelu ahoj, nie uz nemam ziadne
Mam na predaj vsetky stikeez 2x, aj kufrik, vsetko je nove, nehrane 🙂

mám ešte tieto na predaj : 1xpapsy, 1xdolfy, 2xmoody, 2x hip-hip, 4xsharky, 1xbunny, 2xgiry joe, 5xely, 1xpuffy, 1xcow