Výmena Stikeez
este ak niekomu chyba nieco zo starej serie,tak mame na vymenu zirafku giry jou,2x ovecka puffy, zabka froggy, zajko bunny za potvorky z novej serie
Potreboval by som zo starej série Stikeez Gloo-Gloo a Frankey. Kúpim za rozumnú cenu.
ahojte,
potrebujeme Sweety, Hi, Beany, Goupy, Fuzzle, Drup, Cragy, Russl, Chupaki, Nohorse,
na výmenu máme : 3x Oscar, Lobby, Boo, Clam, 2x Tuffy, Winker, 2xRoxx, 3x Balloon, Kha
Ahojte chcem sa aj ja zapojit,potrebujem - LOBBY,BEANY,BOO,GRAGY,OLIE,MR.SQUID,NOHORSE. Mame na vymenu - 2xBILLY,BALLOON,DRUP,2xOSKAR,VINKER,HI. Ak ma niekto a chce menit dajte vediet.
Potrebujem ollie
Na vymenu mam oscar,sweety,turbo,balloon,2xlobby,2xwinker,2xroxx
Ahojte,kupila by som postavicky zo starej serie a ak by bol aj novy kufrik aj ten.Chybaju my tieto - ELY ,GIRY JOE ,HIP-HIP ,COW ,LOGGY ,GLOO-GLOO ,DOLFY ,FIDO ,PUFFY ,KITTIE ,CHEEZZ ,ORBY.Ak niekto ma ponuknite.Dakujem
Ahojte z novej serie my chybaju tieto - LOBBY ,BEANY ,BOO, GRAGY ,OLIE ,MR.SQUID ,NOHORSE ,.kUPIM ZA ROZUMNU CENU,PONUKNITE,najlepsie všetky.Dakujem
Nema nahodou niekto z minuleho roku postavicky Moddy,Puffy,Bunny,Papsy,Cow.Kupim.Dakujem
Ahojte z druhej série stikezz mám na výmenu týchto sweery,Turbo kto by potreboval a ja potrebujem Hi,Lobby,Beany,Boo,Goupy,Clam,Fuzzle,Winker,Drup,Cragy,Ollie,Mr.SQuid,Chukapi,Balloon,Russl,Nohorse,Toodalou, ponúknite kto má rada vymením
ahojte darujem Oscara a Ollie a aj ďalšie, ktoré v lidl dostanem...my to nezbierame
Rainbow1313, 0,60 € za kus? To je trocha prehnane.V Lidli sa predávajú za 0,49€. Žeby ďalší kseftari čo vykupia všetky figúrky len aby oni zarobili.
@rainbow1313 ty uz by si sa mohla mohol ukludniť s tým predajom tu,predavas kazdu vynenu😞
Ahojte, zhanam stikeez zirafu zo starej edicie. Mozem vymenit za takmer ktorykolvek iny stikeez, alebo kupim. Mate este niekto prebytok ziraf?
@mamamajka85 ja ich mám dosť, len ja to podľa mena neviem priradiť, ak by si mi ich opísala, tak pozriem

napis mi potom IP 😉