Výmena Stikeez
Nema niekto toodalou ,mam na vymenu sweety,roxx,balloon winker,turbo,
este ak niekomu chyba nieco zo starej serie,tak mame na vymenu zirafku giry jou,2x ovecka puffy, zabka froggy, zajko bunny za potvorky z novej serie
Potreboval by som zo starej série Stikeez Gloo-Gloo a Frankey. Kúpim za rozumnú cenu.
ahojte,
potrebujeme Sweety, Hi, Beany, Goupy, Fuzzle, Drup, Cragy, Russl, Chupaki, Nohorse,
na výmenu máme : 3x Oscar, Lobby, Boo, Clam, 2x Tuffy, Winker, 2xRoxx, 3x Balloon, Kha
Ahojte chcem sa aj ja zapojit,potrebujem - LOBBY,BEANY,BOO,GRAGY,OLIE,MR.SQUID,NOHORSE. Mame na vymenu - 2xBILLY,BALLOON,DRUP,2xOSKAR,VINKER,HI. Ak ma niekto a chce menit dajte vediet.
Potrebujem ollie
Na vymenu mam oscar,sweety,turbo,balloon,2xlobby,2xwinker,2xroxx
Prosim,súrne potrebujem Oscara! Ak niekto má odpovedzte prosím... 😨
Ahojte,kupila by som postavicky zo starej serie a ak by bol aj novy kufrik aj ten.Chybaju my tieto - ELY ,GIRY JOE ,HIP-HIP ,COW ,LOGGY ,GLOO-GLOO ,DOLFY ,FIDO ,PUFFY ,KITTIE ,CHEEZZ ,ORBY.Ak niekto ma ponuknite.Dakujem
Ahojte z novej serie my chybaju tieto - LOBBY ,BEANY ,BOO, GRAGY ,OLIE ,MR.SQUID ,NOHORSE ,.kUPIM ZA ROZUMNU CENU,PONUKNITE,najlepsie všetky.Dakujem
@stikeez4444 my máme 😉
Nema nahodou niekto z minuleho roku postavicky Moddy,Puffy,Bunny,Papsy,Cow.Kupim.Dakujem
Ahojte potrebujeme Frankey. Ma ho niekto na predaj?
Ahojte z druhej série stikezz mám na výmenu týchto sweery,Turbo kto by potreboval a ja potrebujem Hi,Lobby,Beany,Boo,Goupy,Clam,Fuzzle,Winker,Drup,Cragy,Ollie,Mr.SQuid,Chukapi,Balloon,Russl,Nohorse,Toodalou, ponúknite kto má rada vymením
ahojte darujem Oscara a Ollie a aj ďalšie, ktoré v lidl dostanem...my to nezbierame
Ponúkam celú sadu nového Stikeez tj. 24 ks
Ma niekto na predaj stary kufrik na figurky, prazdny?
Kupim druhu seriu stikeez za rozumnu cenu
Rainbow1313, 0,60 € za kus? To je trocha prehnane.V Lidli sa predávajú za 0,49€. Žeby ďalší kseftari čo vykupia všetky figúrky len aby oni zarobili.
@rainbow1313 ty uz by si sa mohla mohol ukludniť s tým predajom tu,predavas kazdu vynenu😞
Ahojte, zhanam stikeez zirafu zo starej edicie. Mozem vymenit za takmer ktorykolvek iny stikeez, alebo kupim. Mate este niekto prebytok ziraf?
@mamamajka85 ja ich mám dosť, len ja to podľa mena neviem priradiť, ak by si mi ich opísala, tak pozriem

napis mi potom IP 😉