Výmena Stikeez
Ahoj . dievcata, ak by som si s niektorou vzajiomne pomohla, potesim moju malu........ chybaju nam: HI, DRUP a ROXX, na vymenu mame: GOUPY, MR.SQUID, WINKER, OLLIE, BILLY, FUZZLE, OSCAR, CLAM.
mam na vymenu: Sweety, mr. squid, drup. potrebujem: lobby, beany, boo, clam, tuffy, fuzzle, cragy, chukapi, toodalou, kha. Pripadne kupim figurky za dobru cenu.
Ahojte,zhanam zo starej serie tieto postavičky - ELY ,DOLFY ,CHEEZZ ,ORBY + KUFRIK z prvej serie.Ak by niekto mal ponuknite.Dakujem
Ahojte,z novej serie my chybaju tieto - 2 x LOBBY ,BOO ,TURBO ,GRAGY ,MR.SQUID ,RUSSL ,KHA.ak niekto ma ponuknite.Dakujem
Potrebujem :BOO, TUFFY, WINKER, BALOON
Vymena:3* SWEETY, BEAN, DRUP, ROXX, CHUKAPI, RUSSL, NOHORSE, TOODALOU, 2*KHA
Najlepsie viac kusov naraz 🙂
Kupim figurky za rozumnu cenu.ponuknite
ahojte na vymenu mam:2x russl,ostatne 1x lobby,oscar,balloon,goupy,toodalou,boo.chybaju mi:swety,hi,beany,clam,billy,fuzzle,winker,drup,roxx,ollie,mr.squid,chukapi,nohorse
potrebujem HI
Mam v ponuke ak niekto potrebuje..KHA, OLLIE, BILLY TURBO TUFFY BALLOON
Ahojte maminky.. Nam chyba GOUPY, CLAM, FUZZLE, ROXX, CRAGY
na vymenu ponukame: BILLY, BALLOON, OSCAR, BEANY, TOODALOU, DRUP, KHA
poprosim IP.. Dakujeme
majka4309 Ahoj, mám pre teba clam, billy a sweety a ja by som potrebovala oscar, balloon a boo.
Ahojte mam na vymenu:turbo, 2×lobby,2× nohorse, toodalou,
Cragy,3×CLAM,2× chukapi,ollie .Potrebujem este: Sweetyho,Russl,billy,goupy,fuzzle.Najlepsie na vymenu alebo predaj za
0,40 €.Vdaka
Kupim figurky za rozumnu cenu
@natalii6 ale kazdu figurku blokuju na blocek pri nakupe, tak im to asi pocitaju
potrebujem fuzzle, kha. Mam na vymenu mr. squid, nohorse
máme: nohorse,winker,oscar,fuzzle....
potrebujeme: billy

@muffinka8 ja mám navyše clam, sweety, drup a billy takže ak iba clam potrebuješ ja by som zaplatila za ostatné.