Výmena Stikeez
@mateo2015 ktorých nových potrebuješ?
Kupim figurky za rozumnu cenu.ponuknite
@miruskaa17 Ahoj, uz ich bohuzial nemam.
@augustbabo ahoj potrebovala by som fuzzle ollie a chukapi
@mateo2015 tých nemám akurat
@augustbabo a vy mate o nieco zaujem
@natalii6 nerozumiem- nemate winker a oscar? Na obrazku co mate na vymenu su odfoteni
@muffinka8 Mala by som záujem o všetkých okrem TUFFY, BOO a NONORSE. Aká by bola cena? Ďakujem
@scaramelka len vymieňam za tie čo nám chýbajú.
Dobrý deň.
Rada by som poprosila Stikeez : LOBBY, BEANY, CRAGY, BALLOON, OLLIE, TOODALOU. Ďakujem
@muffinka8 mame beany a potrebujeme russl
@mateo2015 my sme tých predchádzajúcich nezbierali, keby ste niektorých zrovna takých ktorých máme nových na výmenu potrebovali, tak by som zamenila, aby mal syn nejakého aj iného, ale ako zase nepotrebujeme ich. ďakujem
@natasha25 Kúpim: OSCAR, SWEETY, LOBBY, BEANY, GOUPY, WINKER, DRUP, ROXXCRAGY, OLLIE, MR: SQUID, CHUKAPI, BALLON, RUSSL, TOODALOU, KHA. Ďakujem
Ahojte, potrebujeme russl, fuzzle,ollie a na vymenu mame: drup, nohorse, billy, winker, kha, boo, turbo, sweety, cragy, clam, beany, tuffy,
Potrebujeme už len DRUP a MR SQUID,máme navyše LOBBY,GOUPYx3,CLAMx2,TUFFYx2,OLLIEx2,TOODALOUx4 a KHA prípadne tie navyše predám.Ďakujem 😃
@hrzulka my mame drupa a potrebujeme goupy 🙂 boze, to je mania 🙂
@danielllka ano nemam uz som robila vymeny do obeda a ja som pred vasim prispevkom pisala co hladam a co ponukam.pekny vecer
@natalii6 no to ste mali hned napísať 🙂 necitam tu vsetky prispevky, len vas z rana mi padol do oka.. Pekny vecer aj vam
Potrebujeme HI, LOBBY, BOO, DRUP, ROXX, OLLIE, CHUKAPI... A na výmenu máme OSKAR, TOODALOU, BILLY, NOHORSE, FUZZLE, 2xGOUPY.
@1renata3 nohorsa za ollieho? 😀

@muffinka8
My p@otrebujeme chukapiho a Clam máme. kontakt: sinekova@dfnsp.sk