Výmena Stikeez
Mam balloon, tuffy, toodalou, mr. Squid, potrebujeme nohorse... Diky
Dobry den. Mame BOOx2, DRUP, TOODALOU, KHA, CRAGY. Potrebujeme: OSCAR, SWEETY, LOBBY, TURBO, GOUPY, FUZZLE, WINKER, ROXX, OLLIE, MR.SQUID, CHUKAPI, BALLON, RUSSL, NOHORSE. 🙂
DD, potrebujeme: CLAM, RUSSL, TOODALOU. Mame na vymenu: NOHORSE, LOBBY, OLLIE, 3x OSCAR, MR.SQUID, CHUCAPI, KHA. Najlepsie vsetkych naraz. Dakujem
Littledevil ... Som z Trnavy , vymenim toodalou za nohorse!!! Chodis do TT? Planujes dnes?
Dobrý deň, máte prosím niekto ešte zo starej série Loggyho korytnačku? Z nových mám na výmenu Cragy x2, Chukapi, Goupy, Clam, Nohorse, Tuffy, Boo, Beany a Hi. Potrebujem Russl, Ollie, Billy, Winker, Lobby, Sweety, Oscar a Roxx. Košice 🙂
@luciagalikova zo starej série máme korytnačky nemáte frankeyho?
Potrebujem winker,drup,roxx a mám na výmenu Oscar,sweety,hi,lobby,turbo,fuzzle,nohorse som z Trnavy
Aoj potrebujeme HI,WINKER,DRUP,TOODALOU,KHA a na vymenu mame Roxx,Fuzzle,Ollie,Sweety,,CHukapi,Turbo,Russl,Tuffy,Billy,Boo
ahojky, tak my potrebujeme ešte Lobby, Boo a Kha. Najlepšie všetkých naraz.
Ponúkame na výmenu: Oscar, Sweety, 2x Turbo, 2x Balloon, Nohorse.
Díky! 🙂
mám na predaj ak by mal niekto záujem
@luciagalikova ahoj. Potrebujeme Beanyho, dame zaň Billy a Lobby. Poštou. Čo ty na to?
Potrebujem Oskar a mám 2xMr. Squid, Roxx, Tuffy, Chukapi, Toodalou, Drup, Nohorse, Russl,
@andyfg Dobry den, mame Oscara. My by sme potrebovali Toodalou a Russl. Dakujem
@luciagalikova ahoj. Mám oskar a sweety. Potrebovala by som hi a boo. Vymeníme postou. Poprosom ip.
Potrebujem: Hi, Tuffy, Fuzzle, Winker, Ollie, Toodalou
Na výmenu: 2x Billy, Turbo, Drup, Nohorse, Kha
Zo starších Stikeez na výmenu: Giry Joe, Froggy, Gloo-gloo, Bunny, Papsy, Chompy
Mam na predaj Roxx,Boo,Fuzzle,Ollie,Sweety,CHukapi,Turbo,Russl, cena 0,60+ posta
@luciagalikova mam ollie, russl a billy a potrebujeme hi a cragyho. som z kvp mozme sa niekde stretnut a vymenit? Lenka
@lforgacova toho cragyho potrebujem 2x , raz hi, raz chukapi a vymenime za ollie, russl, billy a oscar. dakujeeem

@bemifa mam uz iba Billy vymenime? + ja doplatim 🙂