Výmena Stikeez
takže my este potrebujeme BOO, OLLIE a na výmenu máme SWEETY, MR. SQUID 2x, NOHORSE, OSCAR, RUSSL. Vymeníme len oboch spolu.
@1506 Ahoj, ešte potrebuješ tie dve posledné? Mám ich a mala by som záujem o výmenu
@zuzana1011 ahoj,ano este ich potrebujeme a vy by ste ake potrebovali?
Ahojte viem ze to sem nepatrí ale potrebujeme pomoc boli sme v námestove kde sa konala sútaž o kresbu mimoňou a ide o to ze kto bude mat na fotke najviac lajkov ten vyhra a malá by sa výhre urcite potešila tak ak možem poprosiť od vás lajknite tuto fotku Saška sa velmi poteši .. Všetkým velmi pekne dakujem 🙂 Tu je odkaz na fotku - https://m.facebook.com/PlazNamestovo/photos/a.5...
Ahoj mám na výmenu NOHORSE, WINKER, LOBBY, DRUP, OLLIE, OSCAR, BEANY.
Potrebovala by som HI, BOO, GOUPY, CLAM, BILLY, TURBO, FUZZLE, CRAGY, MR.SQUID, BALLOON, RUSSL,
@1506 potrebujem tieto HI, BOO, GOUPY, CLAM, BILLY, TURBO, FUZZLE, CRAGY, MR.SQUID, BALLOON, RUSSL,
@mojmacik poslite mi cislo uctu a poslem peniazky jooj tesim sa dakujem
a nema tu niekto nahodou tu skatulku na postavicky stikeez1?...
@zuzana1011 mala by som zaujem o vymenu,potrebujeme Oscar a Beany a s vasich mame Boo,Goupy,Turbo,Mr.Squid,Russl
Potrebujem a zháňam posledné príšery: Beany, Clam, Drup, Roxx...
Na oplátku ponúkam príšery, ktoré mám navyše: Winker, Cragy, Ollie, Sweety, Billy, Mr. Squid, Nohorse...
@l_e_n_o_c_k_a máme pre vás sweety, billy a my by sme potrebovali cragy a ollie výmena poštou? 🙂
@nikca07 ano postou. Napiste adresu do ip.
Ahojte, predám Stikeez 1ks/0,35€ + poštovné: Roxx, Kha, Balloon,Billy, Drup, 2xGoupy, Mr.Squid, Russl, 3xOscar, Toodalou, 2xClam, 2xChukapi, Fuzzle, Ollie, Hi, 2xBeany, Nohorse, 3xCragy
ahojte🙂yhanam CRAGYho🙂budem rada ak sa niekto najde🙂
@1506 písala som ti do IP
Z prvej série Stikeez mám Dolfy, Cheezz, Puff-puff 0,20€/ks+poštovné.
Ahoj natalii6 a aka je cena? mame zaujem o 5 z nich.
Ahoj henky. Nie si nahodou z Ke? Mali by sme par na vymenu a usetrili by sme postovne 🙂

@romanakmetova ak este aktualne tak zirafu aj zajaca mam...delfinik rezerva