Výmena Stikeez
Potrebujeme 10,15 a 17 ma niekto?
ahojte potrebovali by sem - hi, beany, goupy, billy, fuzzle, cragy, chukapi, kha. navyse mame - oscar, sweety, clam, tuffy, turbo, 2x russl, toodalou, z prvej serie mame zirafu a 2x zeleneho s jednym okom
@mk229 dakujem. Drupa sme uz zohnali a billyho nemame tiez.
@eta dakujem. Uz netreba. 😉
@betina1984 dobry vecer. Mame pre vas nohorse, vymenime za goupy ak mate zaujem.
@andzeliiina napiste mi do ip adresu
Ahojte, nema niekto cisla 1,2,3,4,6,8,9,10,12,15,16. Vraj uz akcia konci,uz do lidla nepojdeme. Na vymenu nemame,decka co sa dalo vymenili. Zial neostalo uz.Nema niekto tychto naviac?
Dakujeem.
Potrebujeme cragy a russl mame niečo na vymenu oscar beany boo turbo fuzzle mr. Squid
Chyba nam este Oscar a Nohorse, mate niekto, prosim? Najlepsie keby boli oba od jednej osobky...dakujem! 🙂
Ahojte, potrebujeme 8 Clam, 14 Drup, 16 Cragy, 23 Toadalou
mame2 Sweety, 4 Labby, 6 Boa, 12 Fuzzle, 15 Roxx
Najde sa niekto?
@mk229 dobry den. Kupim toho zeleneho toodalou.
@rainbow1313 dobry den,kupim 5,11 a 17. Mozte mi poslat podklady na zaplatenie
Žienky, ktorá by mi bola ochotná zakúpiť aktuálny album PONORKU na tie figúrky (cena albumu + pošta) ??? 😕
Chyba nam posledny droup... kupim pripadne aj vymenim
@betina1984 ved ho kupujete odo mňa

@erika25 Samozrejme priplatime postovne aj nieco navyse. Bolo by to super, lebo konecne mame takmer celu seriu (chyba nam uz len turbo) a nemame ich kam dat a tiez by sme sa po dlhych zimnych veceroch radi zahrali tu hru. Velmi pekne prosim, ak sa este da, kupte nam jednu. Vopred dik.