Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Mám Snakyho a potrebovala by som Loggy, Bunny, puff-puff alebo gloo-gloo. Má niekto záujem?
@milli86 na Chompyho sa mi už ozvala iná mamina- ak by to padlo, ozvem sa 😉
ponukam HIP HIP hrocha. chyba mi este vela :( vymeni niekto?
@danielllka Ok 🙂!
Ahojte baby,
na výmenu: IGOR 2x, CHOMPY 1x, FIDO 2x, PUFFY 1x, KITTIE 1x, BUNNY 1x, SHARKY 3x, FROGGY 1x,
chýba nám: SNAKY, CHEEZZ, ORBY, PIGGY, GLOO-GLOO, GIRY JOE, HIP-HIP.
ZDRAVIM VYMENIME CHYBAJU NAM : IGOR, COW, ELY, A MAME NA VYMENU : CHOMPY, GUINNY, PUFF-PUFF, SHARKY, SNAKY
@janina7911 ahoj, mozem ti ponuknut hip hip a mne treba puffy. moze byt?
@janina7911 ahoj ja mám pre teba chceez a potrebujem froggy, vymeníme? pošli prosím IP, ak súhlasíš 🙂
Ahojte, mam Moody a Puff-Puff, menim za zvieratka 🙂
Máme na výmenu PAPSY, LOGGY, 3x FRANKEY, 2x ELY, MOODY......chýbajú nám CHOMPY, PUFF-PUFF, CHEEZZ, IGOR, FIDO, KITTIE, BUNNY, COW, PIGGY, SHARKY, GLOO-GLOO, DOLFY, GIRY JOE, FROGGY veľa 🙂
Mám na vyše: Dolfy - 3x, ORBY,
Potrebujeme: SNAKY, CHOMPY, IGOR, PAPSY - 2X, LOGGY-2X, SNARKY-2X, GLOO-GLOO-2X, GUINNY-2X, ELY, HIP-HIP, FROGGY
ahojte, potrebujem MOODYho , na vymenu mame: ely, snaky a puf-puf
Najlepsie osobne BA
@donnaperseus ahoj, mam bunny a ty pre mna snaky? vymenime?
@radocmir
@lenkaplenkapodprsenka oki,mozem moslat cheeza a my by sme chceli frankeho, moja adresa je jana červená,žerotinova bašta 23, 94001 nové zamky, daj vediet, ci je este aktualne, dnes vieme poslat. jana
@lenkaplenkapodprsenka ahoj vieme poslat cheeza a my by sme chceli frankeyho, je to este aktualne, moja adresa je jana červená, žerotinova basšta 23, 94001 nove zámky.dik jana
@lenkaplenkapodprsenka ahoj kitty za papsy? menime?
ZDRAVIM VYMENIME CHYBAJU NAM : IGOR, COW, ELY, A MAME NA VYMENU : CHOMPY, GUINNY, PUFF-PUFF, SHARKY, SNAKY
MENIME KUS ZA KUS
INFO DO IP DIKI
Máme na výmenu : MOODY a FIDO
Potrebujeme :Frankey,PuffPuff, Puffy, Kittie, LOGGY, Sharky, GlooGloo, GiryJoe, HipHip, Froggy. Vymeníme len oba naraz, nech nemusíme posielať na 2krát. Ďakujem.

@kala33 Dajte si do krabice aj Frankeyho 🙂.A vymeníme Chompyho za Froggyho 🙂!