Výmena Stikeez
Zháňame Španielsko a Česko.
Ponúkame Pohár, Severné Írsko, Rakúsko a Švajčiarsko.
máme na výmenu
Anglicko
Taliansko,
Írsko....
potrebujeme...,
Rakúsko,
Nemecko,
Wales,
Ukrajina
Mame na výmenu Rakúsko-Ukrajina-Švédsko-Turecko-Rusko-Rumunsko a potrebujeme Nemecko-Maďarsko-Írsko-Icerland
potrebujem : česko, švedsko, island, turecko, francuzsko, portugalsko, polsko, wales, ukrajina, chorvatsko, švajčiarsko, rumunsko, španielsko
na výmenu mám: pohár, rakúsko, rusko, belgicko, nemecko, slovensko, irsko, albansko
@titkovamiriam
Ahoj, prosim Ta, zohnala si niekde navod k tej hre? Tiez nam chyba...Dakujem.
Chybaju nam : Polsko, Slovensko a Cesko.Mame na vymenu Portugalsko, Wales, Irsko, Ukrajina, Rumunsko, Ireland, Taliansko, Albansko a Spanielsko
Ahoj, my už budeme mať všetky, ďakujem všetkým ktorí s nami menili 🙂
Mojej kamarátke ešte chýbajú tieto: anglicko, poľsko, rakúsko, belgicko, ukrajina, albánsko írsko a taliansko.
na výmenu máme zatiaľ: 2x francúzko a turecko
máme na výmenu 2x Taliansko, Švédsko, Ukrajinu, Nemecko a Wels
potrebujeme Severné Írsko, Španielsko, Anglicko, Francúzsko, Slovensko a Česko
@alenka1604 ahoj vymenime slovensko za spanielsko?
@rainbow1313 ahoj...mali by sme Záujam o čísla 2,4,6,9,14,18, 19,21...ak ich máte poptosím správu....
Ahojte, máme na výmenu:
2x Albánsko
2x Švédsko
2x Nemecko
1x Francúzsko
1x Chorvátsko
1x Írsko
1x Taliansko
1x Ukrajna
Potrebujeme: Maďarsko, Severné Írsko, Rumunsko a Českú republiku
Dakujeme
Ahojte chybaju nam : Nemecko-Maďarsko- iceland a na výmenu máme tieto :Rusko-Turecko-Rumunsko-Rakúsko-Švédsko-Ukrajina
Prosím prosím, už len chorvátsko a hlavne taliansko. Máme poháre, ďakujem
Ahojte, mame na vymenu Rumunsko, Rakusko, Cesko. Potrebujeme: Pohar, Svedsko, Island.
Ponúkam na výmenu: England 2x, Turkey, Sweden, Italy a Albania.
Potrebujem: Poland, Croatia a Iceland.
@ivetka_kamo ahoj, mám Chorvátsko aj Taliansko. Nám chýba Španielsko, Rakúsko a CUP pohár 🙂

Ahojte mam na výmenu 2× svajciarsko.
A chyba nam este Francuzsko. Rusko. Ukrajina. Ceska republika. Turecko. Rakusko. Madarsko Rada vymením