Výmena Stikeez
@adamikovalucia ahoj Lucka,chcem sa ťa opýtať či by si aj predala stikeez,lebo by som mala pre teba Portugalsko a ty pre mňa 5 stikeezov,daj mi vedieť prosím...Alena 🙂
@adamikovalucia vymenime ukrajinu za pohar alebo austriu. potrebujete este?
@jelus mame polsko. potrebujete este?
Mam na vymenu: spanielsko,belgicko,severne irsko a nemecko.potrebujem: ukrainu a italy
Ahoj ak je niekto z NZ.
Mam na vymenu 1pohar,2 Ukraine, 2 Turkey,1 Belgium,1 France, 1Croatia, 1Albania.
Potrebujem Portugal a Ireland.
Za jedneho pre mna dostanes dvoch 😉
vymením :D potrebujem :D france, belgium, iceland, portugal. Mám: 2x germany, 2x romania, 2x croatia, 2x ireland,italy, slovakia, england, sweden. pri výmene 2 panáčikov naraz, tretieho pribalím :D :D
@adamikovalucia slovakia za france?
Potrebujem Island, Slovensko a pohar. Na vymenu mam Polsko a Španielsko, pripadne odkupim. Najlepsie v BA.
Chyba nam Island a Romania, ma niekto na vymenu, pripadne kupime. My mame: Irsko, Madarsko,
Rakusko, Ukrajina, Chorvatsko, Slovensko, Taliansko, Turecko, Anglicko, Rusko
@kristina15 ahoj, vymenime Island za Rakusko?
ahojte , ja nemam na vymenu ale rada by som kupila iceland a austria, dakujem.
ahojte , mam 3 x Belgium, kto ma zaujem?
@ludkas31 Ahoj, mame Iceland aj Romania. Potrebujeme Slovensko, Madarsko a Irsko. Bola by si, prosim, ochotna aj poslat?
Ponukame: turecko, francuzsko, chorvatsko
Chyba nam: Nemecko a slovensko
@katka_1983 ahoj my potrebujeme cup , pošlem za to viacerych na výmenu poštou ak by to šlo..
Predám stikeez čísla
predaj aj jednotlivo
1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24
Mam aj celú seriu 25 kusov - tu iba spolu
kus 0,60,-€ + poštovné
@marcela_mate este je to aktualne? mate Iceland aj Romaniu?
@ludkas31 Ano je to aktualne, mam ich 🙂 Vieme sa dohodnut? Dakujem 🙂
@marcela_mate jasne napíš mi to ip adresy ;0)
@kristina15 ahoj, ja potrebujem už iba č. 20 - Ireland. tieto mám navyše, dám ti ich kolko chceš ak mi vieš dať to Írsko 🙂 som tiež z BA
@kristina15 jáááj teraz pozerám že ty máš navyše severné írsko :(
Ahojte, chýba nám maďarsko, rakúsko a írsko. Ponúkame taliansko, anglicko, slovensko, belgicko, švédsko, turecko, rusko, francúzsko, česko, švajčiarsko, albánsko, polsko,, portugalsko a Island.Kľudne za tých troch pošlem aj viacerých.
Ahojte na výmenu máme FRANCE , SWEDEN , PORTUGAL, RUSSIA potrebujeme BELGIUM ,SLOVAKIA ,ICELAND ,UKRAINE,IRELAND ak máte píšte IP. dakujem.

Mame na vymenu: 1x Madarsko, 3x Sev. Irsko, 2x Nemecko, 2x Rusko, 1x Francuzsko, 1x Spanielsko, 1x Anglicko, 1x Iceland a 1x Chorvatsko. Potrebujeme: Rakusko, Svajciarsko, Albansko, Taliansko a Cesko. Sme z BA. Alebo postou.