Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Dobry den, nemate este niekto naaaahodou navyse ponorku - obal na Stikeez 2015 podmorsky svet? Rada by som kupila. Dakujem.
@sisuh ja mam germany, ale uz len na predaj. 0,49+posta.
@adamikovalucia dakujem, pockam este ci niekto nevymeni 😉
Zháňam Rumunsko a Island.
Máme na výmenu veľa. Za posledných dvoch pošlem viacerých.
kúpim nemecko, northern ireland, poland a italy. najlepšie všetky v BA
Este potrebujeme Cup , ak ma niekto ponuknite, dakujem
@okataivana Dobrý deň, prosím Vás, nemáte, náhodou, ešte na predaj pohár?
ahojte,
ponukam: Severne Irsko, Francuzko, Chorvatsko, Belgicko, Turecko, Island, Albansko, Rusko a pohar
1 ks za 50 centov + postovne. Resp. vsetky uvedene za 3,5 eur.
Piste prosim spravu.
@svetkaadamko ešte nemám, môžeme sa dohodnúť. A nemáš náhodou dvoch, aj synovcovi chýba
@togon kúpim pohár aj za 0,60e, prosim ip
ponukam Anglicko, Chorvatsko, Belgicko,
zhaname Spanielsko, Taliansko
Mam na predaj italy a iceland...
mám na výmenu Belgicko, Albánsko, Turecko, anglicko, Severné Irsko a Wales, potrebujem Spanielsko, Francuzsko, Ma´darsko, Slovensko, Rusko, Svedsko, Portugalsko a Česko
zháňam posledného ukraine. Poúkam na výmenu3x germany, iceland, croatia, sweden, romania, ireland, čech, schwietzerland, russia.Môžete si vybrať dvoch. ďakujem
@gumkaci ahoj, ukrajinu máme, nám by sa zišlo chorvátsko a rumunsko, je to ešte aktuálne?
Ahojte,potrebujem Ukrajinu,Belgicko a Sev.Irsko. Na vymenu mam viacerych.Piste IP
mame na vymenu a predaj 1x Italy, 1x Hungary, 2x Poland, 1x Belgium, 1x Turkey, 1x Wales, 2x France, 2x Ireland, 2x Czech Republic, 3x Northern Ireland, 1x Croatia, 1x Iceland, 3x Portugal, 2xEngland, 2x Austria, 1x Ukraine, 1x Germany, potrebujeme Spain. Spain vymenime aj za dvoch a zvysok predavame za 0,40 + postovne

chyba nam uz len Rumunsko, mame Rusko a Slovensko.