Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

@danda29 ano, mam dvoch 🙂 môžme teda vymeniť? 🙂
@andruska80 zatiaľ mám sľúbené od jednej maminy....
@karinuska22 ahoj mam ukrajinu a potrebujem svajciarsko ( a turecko). Ale len postou...
@karinuska22 ahoj mame pre vas ukrajinu. potrebujeme pohar. som z Ba
@capy Super, dakujem, napisem spravu
@skorpionica mate spravu
na vymenu v BA, pripadne postou:
mame 5x slovakia, 2x wales, 2x austria, 2x switzerland, turkey, poland, spain, germany, sweden, northern ireland, ireland, cup.
znahame: england, italy, france, belgium, hungary, russia, czech
kočky našiel by sa niekto kto by mal týchto steekezu nam chyba severne irsko, anglicko, francuzsko, rakusko,cesko, irsko, albansko
Uz nam chyba len Rumun do partie! Vymenim aj za viacerych 😉
Mame: Slovaka, Rusa, Rakusana, Welsana, Anglicana.
zasielam aktualizaciu:
mame vymenene uz vsetky, uz len ak by mal niekto zaujem o nakup: 2x Poland, 1x France, 2x Ireland, 1x Czech Republic, 3x Northern Ireland, 1x Croatia, 2x Portugal, 2xEngland, 3x Austria, 1x Germany, Predavame za 0,40 + postovne
@scheba Ahoj,ja potrebujem 1x Slovakia a poslem ti Hungary,England,
Belgium,Czech,Russia
@ildikokisova pozri spravu 🙂
My sme už zohnali z futbalovej série všetkých a máme naviac írsko, rakúsko, belgicko, poľsko, švédsko 2x, slovensko a francúzsko. Zháňam z ponorkovej série HI (fosforeskujúci žralok) vymením ho aj za viac futbalistov.
@fanynka4 ahoj, este mate hungary? Chyba nam posledna a mam aj nieco na vymenu. Dakujem
Mame Belgicko 1 ks a potrebujeme posledne 4 - Svajciarsko, Wales, Irsko a Ukrainu
Zhanam hungary. Vymenim aj za dve postavicky. Mame france, croatia, ukrajine, sweden, germany,russia, turkey, albania a poland.
Dakujem
@adamikovalucia nie hungary uz nemame ☹
Zhanam uz len belgium. Na vymenu mam viacerich a mam este aj z predoslich stikeez
ahojte tak my zhaname:
germany a iceland
na vymenu mame:
romania,cech, Albania 3x, Croatia 2xturecko 1x,Hungary , severne irsko,sweden,irsko,portugal,austria,anglicko2x,italy,wales
zháňam belgicko, slovensko a švajčiarsko. Na výmenu mám maďarsko, england, wales, france, austria, turkey, spain, albania 2x, croatia, norway, romania, ukraina, cup, northern ireland. Najlepšie všetky spolu, som z BA, ale aj poštou môžme 😉

Potrebujem Ukrajinu a mam navyse Francuzsko, Madarsko, Island, Irsko, Albansko, Nemecko, Turecko, Svajciarsko, Severne Irsko, Rusko, pohar. Som z BA