Výmena Stikeez
@lenkaplenkapodprsenka
Mohla by som poprosiť 1x ELY, ale ja mám na výmenu Len DOLFYHO ALEBO MOODYHO.
daruje aj niekto? kto ma dvojmo..my mame na vymenu puffyho.Potrebujeme giry joe, frogy, sharky, chompy, chezz, igor, cow, puff-puff, guinny
Mam na vymenu KITTIE,IGOR,ELY,COW,2xCHEEZZ,2xPIGGY,PUFF-PUFF, potrebujeme : MOODY,SNAKY,FIDO,PUFFY,BUNNY,PAPSY,LOGGY,GUINNY,HIP-HIP a FROGY. Najlepsie MT...
kúpime cheezz, chompy, froggy..... 🙂
@lienka1986 ahoj, mam froggy
@luciao2 a predáte nám ho? Cena?
@lienka1986 a nemas na vymenu?
Cavte mam sharky frankey froggy ely kitty orby moddy igor delfy piggy kto ma zaujem?
Cavte mam zraloka,igora,zabku, kacku,orby,mody, prasa, frankey,macku,slona, kto ma zaujem?
ahojte na vymenu mame gloo gloo, dolfy a puff puff,
a potrebovali by sme moody, snaky, frankey, fido, sharky, Guinny a cow
ponuknite
ahojte my potrebujeme Igor, puff-puff, dolfy, hip-hip, na vymenu mame loggy, sharky, kittie, frogy, bunny, papsy, cheezz, frankey, piggy, puffy, schopmy, fido.....
@sysinka0502
Chcem sa spýtať, dá sa aj kupiť, lebo nemám na výmenu. Potrebovala by som PAPSY, LOGGY,
GLOO-GLOO,HIP-HIP,SHARKY,GUINNY
@sysinka0502 mam zaujem!
@matusko2008 Ahoj, vymeníme sharky za guiny?
D.
@iwet001 A ake potrebujete vy?Ja mam zaujem.
😉
ahojty baby chybaju nam uz len 3 ORBY, PAPSY a GLOO-GLOO na výmenu mám DOLFY a ELY
@roskovaevka je mi luto, uz nemam ziadne na vymenu.
ahojte ja mam korytnacku,kacicku a nieco fialove s vyplazenym jazykom ak by mal niekto zaujem rada vymenim za vlhcene z lidla toujouts 1x
@martinka06 Mame guinny.A potrebujeme snaky,fido,kitie,banny,loggy,sharky,gloo-gloo,Ely,giri joe,hip-hip.
Ahojte. Vymenime:
Mame: kitty,papsy,frankey,puff-puff,giry joe,chompy,froggy,fido a ely
Potrebujeme: hip-hip, moody,cheez,orby,igor,puffy,dolfy
Ahoj máme Fido, &bunny, Cow a Snaky
Potrebujeme Moody, Frankey, Orby, Puffy, Kittie, Piggy, Loggy, Quinny, Ely a Hip Hip

Mám na výmenu DOLFYHO a MOODYHO.
potrebujem LOGGY, GLOO-GLOO, HIP-HIP, FROGGY.