Výmena Stikeez
nedaruje niekto za postovne? chyba nam sharky, snaky, cheezz, frankey, puff - puff, piggy, giry joe, igor, puffy, gloo-gloo, cow, ely. alebo kupim za primeranu sumu. dakujem. NA VYMENU mam kacku papsy.
ahojte potrebujeme uz len Quinny a Frankley... ak mate niektora na darovanie alebo vymenu ponuknite vdaka
Ahojte,potrebujeme este IGORA,ak by ste niekto mali a potrebujete zamenit ozvite sa 🙂 mame 11 na vymenu. Vopred dakujeme.
@adula12 za kacku poslem kravicku
babule, nemáte niekto na predaj kufrík? Alebo nelúpil by nám ho niekto? My už sme v Žiline a okolí nezohnali ☹
@macka1007 mame igora pre teba
Hroch, macka a zajac......odkupime, pripadne vymenime 😉
potrebujem este Moodyho chyba nam posledny,pisete za co na vymenu 😉
ahojte, ja som dnes kúpila kufrík na postavičky Stikeez, no a jeden nám práve doniesla babka, lebo vedela, že zháňame 🙂 , tak ak by niekto chcel, vymením ho za nejaké postavičky
potrebujeme Ely, Piggy, Puffy, Puff, CHEEZZ,Moody, LOGGy,Igor,Doify,SHARRY
@mucilienka super a Vam co chyba?
chyba ELY , PIGGY, PUFFY, PUFF_PUFF,CEEZZ, MOODY,LOGGY, IGOR,SHARKY, DOIFY,GIRIJOE,
@niki_4 Ahoj, ak je to ešte aktuálne, mám pre vás Snaky, Puffy, Moody a Dolfy a vymenila by som za Cheezz, Guinny a Piggy.
Ahoj, ja potrebujem Snaky a Papsy ... na výmenu mám veľa ...
ahojte, mate niekto modreho hrocha BA - petrzalka? na vymenu mam 15 inych... podla mena neviem, ale zodpoviem.. 🙂 dakujem

@minitimi nezostali vám nejaké navyše 😉