Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Nema niekto na predaj.dakujem.
Potrebujem este tieto:loggy,hip-hip,snaky,cheezz,puff-puff,piggy,giry joe,dolfy.nema niekto.ja mam na vymenu iba gloo-gloo.aj kupim.dakujem
Na predaj nemate?
Aj ja by som rada kupila keby ma niekto na predaj dakujem
Dobrý den, vymením kartičky Disney rozprávky za Stikeez, alebo čokoľvek z albumu
Dobrý deň. Má niekto na darovanie za poštovné alebo na predaj (za rozumnú cenu) postavičky Stikeez? Ak áno, napíšte IP. Ďakujem.
Ahoj kočky, podarovali by ste nam nejake figurky? Tiez nemame sancu to dozbierat, mam lidl od ruky a som bez auta aby som tam chodila na vacsie nakupy... dakujeme
Ahoj kočky, podarovali by ste nam nejake figurky? Tiez nemame sancu to dozbierat, mam lidl od ruky a som bez auta aby som tam chodila na vacsie nakupy... dakujeme
Ahojte este potrebujeme:chompy,puff-puff,papsy,loggy,giry joe.nemáte niekto na vymenu?
Ponúkam modreho delfina, vymena...chyba nam vela...
PRIEVIDZA potrebujeme prvé dve príšerky, psíka a korytnačku... na výmenu máme hrošíkov a tú posledná ružovú príšerku v riadku...
Mam ovecku 2 krat.darujem len za postu.
Prečo je to otočené ? ☹ 😕
My potrebujeme: 1,5,8,9,10,12,16,17,20,21,22,23,24,
ponúkam zatiaľ len na výmenu: 7,11,15.
Ďakujem.
Potrebujem este figurky:loggy,snaky,cheezz,puff-puff,piggy,giry joe,dolfy.
Na vymenu mam:igor,gloo-gloo.aj kupim kto by predal.dakujem.
mam na vymenu frankey chompy gloo gloo napiste ak chcete vymenit potrebujem snaky puff puff chezz igor fido bunny cow piggy loggy sharky guinny dolfy ely giry hip
🙂
mia 89 vymenila bysi mi igora?
mam na vymenu dvakrat zltu kacicku Papsy. chybaju nam skoro vsetky
vymeni niekto?

@ankanl ahoj ja tam tiez nechodim ak by si mala neake ja by som chcela pre synceka llen zoo
Aj kupim dakujem