Výmena Stikeez
@kikuska624 ahoj my sme z nr ,máme na výmenu 2×puff puff , 2×bunny ,orby,guinny
Chýbajú nám : chompy,cheezz, igor,fido, puffy,sharky,dolfy,giry joe, hip hip
Mám na výmenu Puff-Puff,Dolfy,Ely,Papsy,Froggy.Potrebujem Piggy.Len osobne BA.Píšte IP.
Ahojte baby máme tieto- papsy,froggy,orby,fido,moody,frankey,puf puf,igor,ely. Potrebujeme-snaky,chompy,puffy,kitie,bunny,cow,piggy,loggy,sharky,gloo gloo,hip hip.
Máme na výmenu: FRANKEY, 2x ELY, PAPSY
Chýbajú nám: CHOMPY, PUFF-PUFF, IGOR, FIDO, BUNNY, SHARKY, GIRY JOE
Mal by niekto záujem??? 🙂
Chybaju - frankey, chompy, puff – puff,cheezz, fido
Mám – moody, piggy, puffy, bunny,
len osobne ZA
Ahoj,
mám Puff Puff 2x, Snaky, Bunny, Sharky, Papsy 2x
potrebujem Moody, Frankey, Orby, Puffy, Piggy, Quinny, Ely, Hip Hip
Ahojte mam snaky, cheezz, kitie, frankey, loggy
Potrebujem: zirafu,hrosika,rybku zltu, igora
Ahojte, mame na vymenu Fido, Moody, Frankey, Cheez, Puff-Puff, Orby. Idealne vramci BA. POtrebujeme Giry Joe, Cow, Loggy, Puffy, HipHop, Kittie. Piste prosim IP.
@kivinecka ahojky, mam pre vas zirafku Giry Joe a igora a potrebujem Frankey a Kittie. vymenime? dakujem
Tak máme 1 x kittie, 2 x chompy, 2 x giry joe, 1 x igor, 1 x bunny, 1 x orby
potrebujeme gloo - gloo, guinny, hipp - hipp
Ahojte je tu niekto z PD? pripadne vymenine aj postou...my mame na vymenu PAPSY, LOGGY, COW, IGOR, PUFF-PUFF, KITTY, ELY, GLOO-GLOO a potrebujeme DOLFY, PUFFY, GUINNY, FROGGY, FIDO. dakujem.
ahojte mame froggy,papsy,2xely,fida,snaky,cow,gloogloo,puff puff, a chybaju nam puffy, guinny,chompy,cheez,bunny.vymenite?
@marry1515 máme na výmenu MOODY, neviem ako sa volajú prasiatko a sloník, možno nám chýbajú, dcérka mi napísala iba mená týchto príšeriek....🙂....ale keď je prasiatko PIGGY, tak môžme ich vymeniť....🙂
Ahohte potrbujem igor, bunny, gloo-gloo, guinny, giry joe, hipp-hipp
Na vymenu mam: snaky, frankey, cheezz, kittie, logy

@tiumen
ja mam MOODY, PUFFY, FIDO, CHOMPY
vymenim za ELY...dohodneme sa? Vyberte aj 2 ak treba