Výmena Stikeez
@janulam ahoj, potrebujeme ely a mame puffy, vymenime?
@eliskajanulka ak by ste mali záujem môžem Vám vymeniť PAPSY + ELY za BUNNY + FIDO 🙂 Odošlem ešte dnes 🙂
Ahoj, takže máme Papsy a Snaky a potrebujeme Orby, Puffy, Guinny a Hip Hip
Ahoj, takže máme Papsy , Snaky , Puff Puff a potrebujeme Orby, Puffy, Guinny a Hip Hip
potrebujeme Moody, Snaky a Bunny - máme Froggy, Hip Hip, Cow, Cheezz, Giry Joe, Ely, Puff Puff a Sharky
Ahojte, vymeníme skoro všetko za hrocha hip-hip. Ozvite sa! 🙂 🙂 🙂
Som tiez z pk, poslala som vam spravu... kymi25
@lenkaplenkapodprsenka poslala som vam IP. mala by som zaujem adresu som vam poslala
@martinkaha Ako vypadá ten hroch? My nejakého máme..
Tak nám starka pár pinčíku sehnala jak nám dorazí vše co máme tak tu vložím co máme navíc a co nám ještě chybí děkuji všem.
ahojte nema niekto na predaj kufrik na figurky........lebo v nasom meste to uz nemaju a surne to potrebujem upim Daujem poprosim do IP
@alenka2236 ahoj, mame qiunny, vymenis za papsy? 🙂
@katkahasaja ahoj, sme z PD a mam pre vas fido a quinny a ja by som zobrala papsy a este nieco, len musim doma pozriet 🙂
@danielle77
poslala som vam IP
@ankanl aj ja by som kúpila ak by ste mali nejaké navyše. za koľko predáte?
Ostali nam navyse cheezz, snaky, kittie, frankey, loggy
Ahojky!
Potrebujeme: Moody, Fido, Guinny a Puff-Puff.
Máme navyše: Frankey, Cheezz, Igor, Puffy, Kittie, Papsy, Piggy, Sharky, Gloo-Gloo, Dolfy, Hip-Hip a Giry Joe.
Trošku ťažká požiadavka, iba ak by sa našiel niekto, kto má všetkých štyroch. Ďakujem!
@maminocka87 mozeme, moja adresa je jana červená, žerotínova bašta 23,94001 nové zámky, a tvoja?
Ahojte, nájde sa niekto, kto nám kúpi kufrík na figúrky?...ďakujeme 🙂 😉 🙂
MAM NA VYMENU loggy, dolfy, fido. POTREBUJEM toho este dost ;)
@zuzanka0609 mam pre vas fida. vzala by som od vas piggy.
@katkahasaja mam pre vas dolfy a fido a ja by som od vas vzala igor a ely. moze byt?
@ivushka19 super tak budeme len radi
@katkahasaja kazdy den prechadzam cez PD, vacsinou okolo 17.00 - 17.30 hod. Ak chcete, mozme sa aj zajtra stretnut.... Mam auto, som mobilna, viem sa prisposobit 🙂
@ivushka19 poslala som IP 🙂
@adula12 poslala som vam IP
Ahojte,nemá niektorá z vás na predaj kufrík? V našom okolí už nikde nemajú a moje deti sa naň tak tešili, len kým som sa dostala do obchodu, už to vypredali. Vopred ďakujem.
@adula12 prepáč, ale jednu figúrku poštou sa mi neoplatí. Možno nereálne, ale najradšej, ak by mal niekto všetky 4.

@zuzka28022
Ahoj, kúpila by som ely, Igora a froggy.