Výmena Stikeez
Pre vsetky kocky ktore mi pisete o vymenu: ja som momentalne Mimo Svk,ked budem v septembri Doma,pozriem ktore figurky mam naviac o ozvem.Sorry ze momentalne nemam cas odpisat kazdej jednej jednotlivo.dakujem a pekny dnik prajem
aj preda niekto? Potrebujeme
quinny, gloo-gloo, sharky, frogy, chompy, cow
Baby, nemate nam moznost kupit 2ks vrecusok? Samozrejme to nechcem zadarmo🙂 U nas su uz vypredane. Dik. Mame aj viac fugurok navyse, cize by sme sa dohodli nejako 🙂
@nikuskaa45 🙂 aj Vam nejaky chyba pri takom mnozstve?
@lalasa my mame zirafku na vymenu - za hociktoru okrem fido a guinny. Sme z ba.
@nikuskaa45 aj predáš z toho množstva? Napis do správy ak ano
@ramzes1980 ok kúpim napis mi please do správy . Dakujeeeem
@kaata_
ahoj potrebujeme CHEEZZ-vymenime? potrebujete niektoreho????
@arnost12345 mate na vymenu by som potrebovala piggy, fido a guinny, vam by som vymenila mam frankey a orby
Ahojte 😉
potrebujeme: PIGGY, CHOMPY, COW, FIDO
na výmenu: SNAKE, BUNNY
+ strieborné kartičky 32 a 144 + kopec obyčajných kartičiek 🙂
...a ak by sa našla dobrá víla a kúpila nám album na postavičky, platbu pošlem vopred, a pošlem srdiečko za ochotu ďakujeme...
na výmenu máme SHARKY 2xFROGGY GUINNY 2xORBY
potrebujeme LOGGY KITTIE HIP-HOP BUNNY SNAKY MOODY PAPSY CHEEZZ FRANKEY PUFF-PUFF IGOR CHOMPY COW FIDO ELY
Ahoj, potrebujeme loggy, giry joe, fido, Ponukame orby, 2xely, igor, froggy, dolfy. Vymení niekto? 😉
@henika777 a ktore vam chybaju?
mám zaujem o rybku
@nikuskaa45 našla by sa u vás korytnačka, žirafa a to čierne - Fido?
maminky chybaju nam 2 kacky a jedna zirafka. Neponukne niekto? Na vymenu fido,orby popripadne za rozumnu cenu odkupim
Ahojte,zbieram dcere a krstnej dcere.Chýba nám 2 ks ORBY a 1 ks BUNNY.Pridávam foto,ktoré môžem vymeniť.Foto nižšie.
@kaata_ a ktoré pot
rebujete?
@adula12 a ktore potrebujete?

ahojte, potrebujeme moody, orby, cow, piggy, ely a giry joe
na vymenu ponukam frankey, puff puff, igor, fido, papsy, gloo gloo, dolfy a guinny