Výmena Stikeez
@julinka2406 ahoj ja by som potrebovala prasiatko a mam frankeyho. Odkial ste? Poslete aj postou?
@pekkka Ahoj, aka je podla Teba rozumna cena, napises mi, dakujem a aj ktore potrebujes.
@simasima ano mozeme si vymenit.
Ahojte, mate niekto na vymenu hrocha a kravu okolie Ba? Vdaka
Ahojte. Nemá niekto na predaj kufrík? ďakujem
@alzbetinocka Ahoj, prepac uz sm ho vymenila.
@julinka2406 ahoj mám pre vás froggy a frankey a potrebujeme guinny a piggy môže byť ?
Radi si s Vami vymeníme Stikeez z Lidlu.
Osobné stretnutie, ideálne v Bohdanovciach nad Trnavou alebo v Trnave.
Aktuálne máme na výmenu stikeez, ktoré sú na tejto novej fotke. Chýbajú nám už iba dve tmavofialové príšerky - Moody a Cheezz.
Ďakujeme
Andrej Spál
drevenysvet@drevenysvet.sk
ahojte
potrebujem MOODY, CHOMPY, FIDO, GLOO-GLOO, QUINNY, HIP-HIP
mám Frankey, Puf-Puf, Orby, Kittie, Bunny,Papsy, Cow,Piggy, Loggy, Sharky,dolfy, Giry Joe, Froggy
idealne osobne PB, PU,TN, alebo poštou ale to aspon 3 kusky
@jerryjanka Ahoj mám záujem o Froggy, Cow, Dolfy, Loggy, no ponúknuť ti môžem len Fido, dohodneme sa nejako? 🙂
@kikuska00987 no to by nebola fér vymena 😀 keby si mala aspon tri čo potrebujem, ja uvažujem už aj o kupe tych čo potrebujem ale ešte uvidim, potom ostatne ponuknem
@jerryjanka už som myslela , že by som ti doplatila tie zvyšné alebo tak nejak 🙂.. lebo už pozeram aj cez bazár, no niektorý dávajú dosť velké pálky 🙂
@kikuska00987 no chcu aj 2 eura niektore individua, no ešte dva tyždne je akcia tak dufam že to dam aj bez kupy ak nie tak aj kupim no, a to som pôvodne chcela 3 kufriky, a budem rada ak aspon jeden bude
@tatinoxxxl Neuveriteľne rýchlo sme ich zozbierali vďaka tomuto fóru. Ďakujeme všetkým.
Náš príspevok už nie je aktuálny.
Ahojte mame ostali nam: snaky,frankey, fido, kittie cheezz osobne Ba
@anita03 Mám pre teba 131 🙂 Potrebovala by som Cheezz, Snaky a chompy.
Zdravim.Na vymenu mam guinny,fido,dolfy,cheezz a potrebujeme frankey,hip hip,piggy,papsy,kittie,puffy,orby,chompy.kto ma a vymeni?Prosim IP.Vdaka
@jerryjanka nedohodneme sa , že si vymeníme aspoň jednu figúrku?. sestričke by som chcela spraviť radosť
ahojte tak ponukame na predaj co nam vystalo, nieco sme si tiez dokupili tak preto ten predaj.
piste IP ak mate zaujem.
mame:po kuse z kazdeho: moody, krava, slon, macka, igor, snaky,ovca,chompy
@jerryjanka ahoj mam pre teba chompy a hip hip a potrebujem papsy a piggy vymenis?
ahojte je tu niekto z Košíc......potrebovali by sme žirafku a Igora....mam aj ja nejake na výmenu tak píšte 🙂
Ahojte potrebovali by sme : Bunny , Piggy a Igor
Na výmenu máme : Moody , Guinny , Cheezz , Puff-Puff , Puffy a Ely
@lilliamanda vymením si s tebou Puffy za Igora
@kikuska00987 Ok pošli adresu
Kristína Jurková
090 02 Kružlová 111
Ahoj, my máme navyše: Kittie, Snaky, Moody, Cheez, Piggy, Fido, Ely
Potrebujeme: froggy, hip-hip, guinny, papsy, frankey, orby, igor, gloo-gloo, cow
Žarnovica, Žiar, ale kľudne pošlem aj poštou, ak sa dohodneme aspoň na 4.. 🙂
@lilliamanda , dostala si adresu? a pošleš aj svoju?
@kikuska00987 Poslala som ip

Ahojte potrebujem: Puffy, Cow, Loggy, Gloo-Gloo, Dolfy, Froggy... Ponúkam na výmenu: Sharky 2x, Igor 2x, Puff-Puff a Fido 🙂 Vdaka