Výmena Stikeez
ahoj este ostali 3xfrankey 7xmooddy 8xsnaky 1xpuffy 5xcow 2xpapsy 1xfroggy 2xchompy 2xbunny 1xpiggy 1xcheez 3xorby 1xdolfy 2xgloo gloo viac ip
@nikuskaa45 ahoj, ak mas este piggy, bunny, frogy aj dolfy rada kupim, aka je cena... ? ked tak do IP.. dik
Prosím má ešte niekto Ely a Sharky? Nám zostal Cheezz, 2xGiry Joe a Papsy.
CHýbajú nám Frankey, Puff-Puff, Cheez, Orby, Papsy, Giry Joe, Hip-Hip a máme navyše Bunny, Loggy, Piggy, Moody, Chompy.
kto vymení ?
potrebovala by som cheeza a hip-hipa, nema niekto nazvys? vymenim za piggy, snaky, chompy, froggy, igor a kittie 🙂 vdaka
mám na výmenu Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Igor,Giry Joe, Froggy, Piggy a Loggy prípadne kúpim za rozumnú cenu
@mishka9999 mam pre vas snakyho 🙂
Ahojte, mame navyse: FIDO, LOGGY, CHEEZZ a potrebujeme: BUNNY,HIP-HIP, GIRY JOE..... mate niekto na vymenu?
Ma niekto HIP HIPa? Aj kúpim pripadne vymením,píšte správu dakujem !
@alzbetinocka prosíme si hip hipa,pošli mi prosim správu ohľadom úhrady,dakujem !
Ahojte.Nema niekto naviac zberatelske vrecusko?
@smolinka12 ahoj mam giry joe alebo chompy a potrebujem piggy. Vymenníme?
Ahojte. Potrebujeme už iba LOGGY -2x a ELY
Na výmenu máme: MOODY, CHOMPY, CHEEZZ, PAPSY, PUFFY, COW, BUNNY, FROGGY
mam: loggy, fido, piggy, frankey,chompy,cheezz,orby
potrebujem: froggy, sharky,cow,puffy, kitty, puf-puf
podari sa vymena?
ahoj, máme na výmenu gloo gloo, kittie, orby
chýba nám snaky, frankey, cheezz a sharky.
@alzbetinocka hrocha, zajaca, jezka a tucniaka by sme zobrali...este su volni? Dakujem za info.
@alzbetinocka tak uz vidim, ze je len jezko...
@lienka1986
Ano,uz ostali len tieto-ostatni su zatial rezerve...
Chcete jezka????
@katharinka1
Uz je predany
@alzbetinocka to posledne foto je aktualne? Ja potrebujem vsetky 4.
@alzbetinocka len samotneho jezka sa nam neoplati...radsej by som zobrala viac naraz 😉 ak hy nezobrali reserve...tak potom by sme ich zobrali my 🙂 Zatial dakujem.
Ahojte mám na výmenu 2x orby, puffy, cheezz, froggy a poterbujem sharky, kittie, hip-hop. Ďakujem
mám na výmenu Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Froggy, prípadne kúpim za rozumnú cenu
@lienka1986
Ok-uz zostali len 3 jezkovia...ozvem sa keby ich nezobrala

ahoj, mam na vymenu CHEEZ, IGOR 2X, PUFFY, GLO- GLO, GIRY JOE, potrebujeme- bunny, piggy, dolfy, frogy