Výmena Stikeez
Zháňame stikeez Orby, Piggy, Loggy a Giry-Joe. Vopred veľmi pekne ďakujem.
@ivanabarlik tak sa mi potom ozvite ja mám na výmenu Snaky, tučniaka a žltú rybku
@mishka9999 Igor,Giry Joe, Loggy a Piggy
mám na výmenu Snaky , Gloo - Gloo a tučniaka Guinny , alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Igor,Giry Joe, Loggy a Piggy, prípadne kúpim za rozumnú cenu
@monika1272 ani jedno nemam
aj tak dík
@smonkey potrebujem Igora a korytnačku loggy a ja vám môžem dať Snaky a Gloo-Gloo
ahojte, potrebovala by som hip-hipa, ma pre mna niekto? Mam na vymenu 2xChompyho, Kittie a Piggyho 🙂 Vďaka
@luciao2 mam pre vas igora 🙂 nemate nahodou zvysneho hip-hipa?
máme na výmenu Papsy, Hip-Hip a Snaky. chýbajú nám Chompy, Puffy, Cow, Sharky, Gloo-Gloo a Giry Joe
mám na výmenu Snaky , Gloo - Gloo a tučniaka Guinny , alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Igor,Giry Joe, Loggy a Piggy, prípadne kúpim za rozumnú cenu
@monika1272 Dobrý večer,tak by som Vám poprosila pre kamarátku Gloo-Gloo a tučniaka Guinyho a katičku 59 Disney.My Vám vieme dať Loggyho a za ostatné doplatíme.Ďakujeme,píšte do IP.
Nám chýba už len FRANKEY,nemá niekto-kúpime,alebo vymeníme-máme len FIDO,CHEEZZ.Ďakujeme.
dobrý večer, vymeníme PUFF-PUFF, SHARKY, IGOR, KITTIE, LOGGY za ....PIGGY, GLOO_GLOO? GUINNY, CHEEZZ, PUFFY...ďakujeme
@robino máte sharky?
@danielllka už to nie je aktuálne, boli sme vonku a pomenili sme čo sa dalo a neostali mi tie čo práve potrebuješ, mrzí ma to.
Ahojte potrebovali by sme : Piggy
Na výmenu máme : Moody , Guinny , Cheezz , Puffy a Ely
@robino mám Guinny a Gloo- Gloo vymením za Igor a Loggy
@monika1272 ...vymeníme 🙂
@lindafilip ...áno máme 🙂
@lanvin Chyba nam posledny Guinny a mame pre Teba Dolfyho 🙂
zatiaľ sa neozvali... 🙂
@robino napíšte mi adresu do IP
@robino kedže ste sa neozvali už som vymenila
ok...

Ahojte, my máme na výmenu:
Igor, Papsy, Ely, Gloo-Gloo, Froggy a Guinny