Výmena Stikeez
@lenuska2012 môžem ti vymeniť orbyho a chcela by som žirafu 🙂 Môže byť?
Ponúkam: 3x pes Fido, 2x žralok Sharky, 1x tučniak Guinny, 2x Orby, 1x Frankey
Potrebujem: 2x krava Cow, 1x rybka Gloo-Gloo,1x Snaky, 1x kačka Papsy, 1x korytnačka Loggy, 1x slon Ely, 1x hroch Hip-Hip, 1x žaba Froggy emoticon
Napíšte do IP emoticon
Ahojte. Mám Frankey a Puff-Puff a potrebovala by som Loggy, Snaky, Guinny, Papsy, Chezz, Igor.
ponukame figurky viac ip
ponúkam viac cez IP
1xmoody
2x snaky
2x pufpuf
1x cheezz
2x orby
3x igor
2x fido
1x kittie
1x loggy
1x gloglo
3x quinny
1x dolfy
1x ely
1x giri joe
2x hip hip
2x froggy
mile mamicky zhanam stikez zraloka cierneho.na vymenu mam korytnacky,tucnika ,fialovy zombie,dakuje,
potrebujeme este ORBY a LOGGY....najlepsie Trnava osobne. A na vymenu mame: FRANKEY, CHOMPY, GLOO-GLOO, DOLFY, HIP-HIP
potrebujem ely a mam fido, igor,orby,frankey. kto vymeni?
mam puff-puff, cheezz, Igor, piggy, sharky, dolfy potrebujem frankey, fido, kittie, ely, giry joe
zhanam - moody, snaky, frankey, chompy, cheezz, orby, igor, puffy, bunny, cow, piggy, sharky, gloo-gloo, ely, hip-hip. Najradšej od niekoho, kto má všetky spolu.
kupim za rozumnu cenu - IP
@sysinka0502 ahoj, ja by som mala záujem o GLO glo a FIdo vlka 😉 . Poslala by si mi ch poštou, na dobierku. Preberiem si to. Iva
@
ahoj, potrebujeme hip-hip, papsy, giry joe, chompy, glo-glo, a na vymenu mame.. puffy, kittie, puf-puf, orby
Potrebujeme: frogy, snaky, fido.
Na vymenu mame: 2x frankey , 2x ely, moody, chompy, gloo-gloo, sharky.
@mokaku ahoj,mám zaujem o Igor,Fido,Cow,Loggy.Ďakujem
Ponukame stikeez figurky viem sa dohodnut viac len ip dakujem
CHýbajú nám už len IGOR a CHOMPY
máme na výmenu SHARKY, ELY a COW nemá niekto ???
Ahojte ostali nam par figuriek piste Ip
@sisbe ELY + SHARKY za IGOR a CHOMPY ??? Odošlem hned ráno 🙂
Nemá niekto tieto dve figúrky IGOR a CHOMPY ???
Vymením za ELY, SHARKY, COW 🙂
@j1110 mala by som pre Vas kittie, ely aj giry joe a potrebovala by som Igora a ovecku puff-puff... vedeli by sme sa dohodnut??

Kupim kufrik s hrou... 🙂