Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Nema niekto na predaj:loggy,snaky,cheezz,puff-puff,piggy,giry joe.uz iba tito my chybaju.dakujem velmi pekne zatial.
My potrebujeme Puffy a Cheezz, máme veľa na výmenu 🙂
Nájde na niekto kto by nám daroval/poslal za poštovné/poprípade aj odkúpim postavičku ELY-ružový sloník/č.21?
Je jediná čo nám chýba 🙂
Potrebujem Frankey 3; Orby 7; Puffy 10. Mam na vymenu rozne.
@tomaskovamaminka to je fakt, a aj super, že sa to dá zahrať aj s len 2-4 figúrkami, hlavne ak sa nejaká stretí, tak je to furt ok... a viac ich je, aby sme ich podporili zberateľskú mániu mamičiek, a tak isto, aby bol väčší výber figúriek, aby si každý vybral podľa svojho gusta, prípadne menil 😉 ... horšie je, ak sa stratí niekoho obľúbená figúrka ☹ ...
Ahojte na výmenu mám ešte 2x SNAKY (ružová príšerka s rožkami) a 1x GIRY JOE (žirafka) a potrebovali by sme ešte MOODYHO (fialová príšerka), FRANKEY (fialová príšerka zubatá) a ORBY (jednooká zelená príšerka), vymeníme prípadne kúpim 🙂
Mám 2x puffy, 1x sharky, 1x moody, 1x snaky, 1x chompy.... Potrebujem za ne bud: Giry joe, hip-hip, froggy, glo-glo
@nice202 ahoj, mám Gloo-gloo a potrebovala by som od teba PUFFY.
Ahojte daroval by nam niekto postavicky? Chyba nam ich este vela. Pripadne poslal za postovne.
ja som tiez z okolia, ale chodim do mesta skoro kazdy jeden den..nie je problem sa niekde stretnut, ak tu budes. rada ti tu figurku vymenim.
@arnost12345 večer napíšem idem akurát po dcéru lebo je na prázdninách
@tretulka večer napíšem neviem ktoré jej chýbajú idem akurát po dcéru lebo bola na prázdninách
ahojte. potrebovala by som ORBY-ho. na vymenu mam 3, 5, 9, 16, 21

@tomaskovamaminka ďakujem!!! 🙂 takže hra akurát pre nás ,,začiatočníkov,,.....ľahká a nie dlhá🙂