Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Tu ahojte potrebujem orbiho a puffa na výmenu mame snake a giry joe
My mame na vymenu delfina, kravu, zajaca a tucniaka....
AHOJ,
POTREBUJEM:
LOGGY, KITTIE, HIP-HIP, BUNNY, SNAKY, MOODY, FRANKEY, ORBY, GIRY JOE, PUFFY, GLOO-GLOO, COW, ELY
MAM NA VYMENU:
FIDO, IGOR
ahojte potrebovali by sme CHEEZZ - fialovú príšerku s vyplazeným jazykom a sloníka... na výmenu máme ružové príšerky - tá posledná - IGOR, ŽIRAFKU a MAČKU
ahojte 😉
Potrebujeme : PIGGY, PUFFY, SNAKY, SHARKY
Na výmenu máme : FIDO - 2X, ELY -2X, PUFF-PUFF, ORBY -2X, IGOR - 2X, FROGGY, PAPSY -2X
Ahojte, máme na výmenu Gloo-Gloo a Bunny.
Chýba nám ešte veľa figúrok.
Ponúknite.
Ďakujem 🙂
potrebujem . Frankey - 3, Orby - 7, Puffy - 10. Mám na výmenu.
@bachanovazuzana vymením orby za snake.
Ahojte daruje niekto figurky?dakujeme pripadne mame na vymenu zajka a korytnacku
Ahojte, tiež zbierame figúrky, len zatiaľ nemáme na výmenu, ponúkam Disney kartičky Tesco (všetky obyčajné + strieborné 180,170,150,144,131,125,111,78,66,32) 😉
Ahojte potrebujeme FIDO,PUFFY,PAPSY, PIGY, GUINNY, DOLFY, GIRY JOE, FROGY.
Piste kto by daroval dakujeme🙂 IP
AHOJ,
POTREBUJEM:
LOGGY, HIP-HIP, BUNNY, SNAKY, MOODY, FRANKEY, ORBY, GIRY JOE, PUFFY, COW, ELY
MAM NA VYMENU:
IGOR
Mala by som zaujem o kupu postaviciek stikeez. max. 1ks za 0.50e kto ma
@tajka1986 mam zaujem
baby mám na výmenu SHARKY a GUINNY, chýba mi: PAPSY, LOGGY, KITTIE,FROGGY, BUNNY, PUFFY, GIRY JOE, FRANKEY,GLOO-GLOO, COW
ahoj potrebujem 1Moody , 2 Snaky , 6 cheez , a 9 fido
na výmenu Loggy , Igor , Hip-Hip
Ahojte mam na vmenu zajka a slonika
Ponukam na vymenu: Ely (ruzovy slonik), Cow (biela kravicka) a Cheezz (fialovy mimozemstan)
Zhanam: sharky, bunny, guiny, puff-puff, piggy, orby, puffy, gloo-gloo
Ahojte... Neponukam ani nehladam, keďže mala sa bez postavičiek zaobide.
Dnes som bola na nákup v Lidli, predomnou stala staršia pani s pánom (synom) , zaplatili a predavačka im dala 1figurku , čo je v poriadku ale nato sa pani predavačka spýtala ci zbierajú (prišlo mi že sa dobre poznajú) a vytiahla im asi 4 ďalšie....
Ako mne je to fuk len potom o čom to je? Tie, ktoré nemajú známu predavačku musia urobiť minimálne za 250eciek nákup aby mali vsetky (a este musia mať šťastie aby z toho nebolo polovica duplicitne). Mali by to trochu premyslieť tie pravidla, ked spustila niečo podobne.... Lebo podľa tychto, sa niekomu podarí nazbierať za tyzden a niekto sa trápi este 2mesiace po ukonceni- vymiena, kupuje za smiešnu cenu a pod....
@marry1515 Takto je to vzdy ked je nejaka zberatelska hra, bolo to jednak v Tescu (Smolko domino), v Bille uz viackrat (magnetky Lesnych strazcov, nalepky do Knihy praveku). Vzdy predavacky maju pristup k tomu nakolko vela ludi co nema deti alebo sa nezaujima to neprevezme. Ja im to za ich narocnu a nedocenenu pracu aj doprajem. 😉
Ale tiez ked som po 2 mesiacoch s detmi horko tazko nazbierala cely Pravek a bola ukazat kompletnu knihu do predajne aby nas zaregistrovali do zaverecnej sutaze tak SBSkar co stal pri pokladni a trkotal s predavackou sa ma len tak pyta: a kolko vam trvalo to pozbierat? A ja ze ved tie 2 mes odkedy zacala sutaz doteraz. A on tak pysne, ako maly chalan na mna pozrel tak velavyznamne, ze: Ja som to mal komplet hned prvy den!....Takze asi tak...
Baby ja to nezbieram a mam daco ruzove a ciernu rybu.
Ahojte,mala by som zaujem o postavicky,
ponukam na vymenu karticky Disney,obycajne mam asi vsetky,aj po viac kusov + jedna komplet seria - chyba jedno cislo - ale nepodarilo sa nam dozbierat,tak som sa rozhodla,ze zbierku c.2 rusim...
zo striebornych este mame:
3,14,32,44,51,78,96,111,131,144,170
180 - rezervovane,ale zaujemkyna sa od vcera neozvala...
obycajne karticky pribalim gratis,kolkokolvek...treba len napisat cisla,co vam chybaju,pohladame...)
mame toho taaaaku kopu... ;) v pripade zaujmu piste IP....dakujem.

@gabika397 mrzi ma to, ale nepredavam