Výmena The Fresh Heads z Lidl
Ahojte, vymením guľôčky na prvej foto za tie, ktoré nám chýbajú v krabičke. Ďakujem.
Baby tak my už nemáme žiadnu na výmenu. Synček s tým dobrým ❤️ všetkých 14 rozdal v škole 🤦♀️🤣. Ak by mal niekto kód 02 Steve tak kúpim. Teraz je smutný že nemá čo vymeniť ale ja už guľky nekupujem. Chyba nám kodik. Ďakujeme.
Máme na výmenu Red, pups 2x,letty, chip
Chýba nám Steve, drifter, worms a drago
Už nezbierame guľky, len nám chýba QR kód Lumber, Boomer a Spooks. Nemá niekto také? Navyše zostal Drifter a Spooty. Ďakujem
@matusbriska13 Ahoj, ak by si bola ochotná predať, chýbajú nám posledné dve guľky... Mel a Boomer. Šlo by to? Dík.
@janina7911 pozriem či ešte mame nakoľko maly bral nejaké do škôlky tak Vám večer dám vedieť ak áno pošlem Vám
ahojte, mame na vymenu 17-Spooks, 21-Pups a 23-Worms, len vobec netusim, ci su tie kody platne, deti to pomiesali...
My potrebujeme este 08-Spikes a 20-Red
a ak by niekto mal nepouzite QR kody, velmi by sme potrebovali k 05-Shaniqua, 09-Princess, 10-Freckless, 11-Boomer, 21-Pups a 17-Avoodoo potrebujeme az 2x
@matusbriska13 Ahoj, ak by si bola ochotná predať, chýbajú nám posledné dve guľky... 08-Spikes a 20-Red aj s nepouzitymi kodmi... ak predas, poprosim spravu do IP, dakujem krasne...

@kal28 ak nezoženiete ja mám 14 navyše