Výmena The Fresh Heads z Lidl
Ahojte, vymením guľôčky na prvej foto za tie, ktoré nám chýbajú v krabičke. Ďakujem.

🙏🙏🙏 Kúpim guličku s kódom č.25 Drago.
Prosím do súkromnej správy. Ďakujem 🙏🙏🙏
Baby tak my už nemáme žiadnu na výmenu. Synček s tým dobrým ❤️ všetkých 14 rozdal v škole 🤦♀️🤣. Ak by mal niekto kód 02 Steve tak kúpim. Teraz je smutný že nemá čo vymeniť ale ja už guľky nekupujem. Chyba nám kodik. Ďakujeme.
@matusbriska13 Potrebujem Blue a ponúkam Berry
Niekto Draga na predaj? Aj bez kodu,potrebujem len gulicku, ďakujem
Máme na výmenu Red, pups 2x,letty, chip
Chýba nám Steve, drifter, worms a drago
Už nezbierame guľky, len nám chýba QR kód Lumber, Boomer a Spooks. Nemá niekto také? Navyše zostal Drifter a Spooty. Ďakujem
@angieska super napíšte správu s adresou
@matusbriska13 Ahoj, ak by si bola ochotná predať, chýbajú nám posledné dve guľky... Mel a Boomer. Šlo by to? Dík.
Dajte si pozor na abbie. Poslete jej QR kod a ona vam neposle nic.
@janina7911 pozriem či ešte mame nakoľko maly bral nejaké do škôlky tak Vám večer dám vedieť ak áno pošlem Vám
@babindolcanka zvýšil nám 12 Spooty, ešte ho hľadáte? Môžem Vám ho poslat
ahojte, mame na vymenu 17-Spooks, 21-Pups a 23-Worms, len vobec netusim, ci su tie kody platne, deti to pomiesali...
My potrebujeme este 08-Spikes a 20-Red
a ak by niekto mal nepouzite QR kody, velmi by sme potrebovali k 05-Shaniqua, 09-Princess, 10-Freckless, 11-Boomer, 21-Pups a 17-Avoodoo potrebujeme az 2x
@matusbriska13 Ahoj, ak by si bola ochotná predať, chýbajú nám posledné dve guľky... 08-Spikes a 20-Red aj s nepouzitymi kodmi... ak predas, poprosim spravu do IP, dakujem krasne...

@kal28 ak nezoženiete ja mám 14 navyše