icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

denisaol
25. jún 2015

Co poviete na nieco taketo?

extrate
25. jún 2015

Ahojte môžem sa pridať? Vyrobila by som I SPY BOTTLE alebo aj iné nápady mám ale to je môj favorit

extrate
25. jún 2015

Takéto niečo 🙂

evkapio
autor
25. jún 2015

@denisaol
@smirujuca baby tak si ich rozdelte.. podla mna su obidve super..

evkapio
autor
25. jún 2015

@extrate ahoj vitaj.. 🙂 no super napad.. o tomto som este ani nepocula.. ak som to dobre pochopila dieta pozoruje flasu a hlada co vidi?

evkapio
autor
25. jún 2015

zienky este sa chcem dohodnut na forme. ak to budu obrazky prosim nech su zalaminovane..(nech vydrzia dlhsie) ak to bude na konktretne farby prosim urobte pre vsetky farby (myslim napriklad tu vcielku.. nie len tri zakladne.. nech uz mame komplet peknu aktivitu aj ked budu deti starsie) ak to bude na filcovom podklade mne by sa pacila velkost A4 cize klasika.. mohli by sme si to potom spravit ako knihu. co vy nato?

verkavb
25. jún 2015

@evkapio tá 4 aj mne🙂 aj trojka je dobrá, len aby sme nemali vela priradzovania farieb, lebo ty si dávala to pexeso a tam sú tiež farby.

smirujuca
25. jún 2015

Tak ja beriem tie tvary. Idem objednat filc 🙂

denisaol
25. jún 2015

@smirujuca ok tak ja vezmem tu tvar?
Moze byt baby?

verkavb
25. jún 2015

pridávam foto obrázkov ako by vyzerali to hladanie v domácnosti od mamičky čo ich dala na stiahnutie
čo vy na to?

extrate
25. jún 2015

@evkapio Áno dala by som tam desať malých predmetov, viečko je prilepené na pevno aby sa obsah nevysypal. K tomu zalaminovanú kartičku s obrázkami že čo treba hladať

denisaol
25. jún 2015

@smirujuca kde prosim objednavaas filc?

evkapio
autor
25. jún 2015

baby budem robit to akvarium.. rybky budu taketo.. este zralok.. a chobotnicu.. tak aby ste mali predstavu :D

evkapio
autor
25. jún 2015

@denisaol oks.. takze ty mas tvar.. 🙂
@extrate super.. takze ty spy bottle..
ja rybolov a akvarium.
@smirujuca tvary.. ostatne zrekapitulujem neskor 🙂

evkapio
autor
25. jún 2015

@verkavb ano paci sa mi to.. nech sa aj baby vyjadria 🙂

denisaol
25. jún 2015

@evkapio krasne su 🙂..
A ta tvar.. Radsej filcova alebo zalaminovana?

bambulka18
25. jún 2015

Ahojte tvorive žienky, koľko vas je, mohla by som sa este pridať ?

ifoneta
25. jún 2015

Zdravim, mohla by som sa k vam este pridat? Bolo by to mozne?

lucylucy1
25. jún 2015

Ahoj baby, pridavam sa aj ja, hned vymyslim svoj navrh len mi dietatko zaspi 🙂

smirujuca
25. jún 2015

@denisaol budem kupovat z netu. Nebudem mat cas zhanat ho po meste. Napr tu som nasla http://www.detivbavlnke.sk/detivbavlnke2/eshop/...

denisaol
25. jún 2015

@smirujuca super vecer pokukam ked maly zaspi 🙂..len neviem ci to bude lepsie tak alebo zalaminovat papier..

bambulka18
25. jún 2015

Ja by som spravila aktivitu s roznym zapinanim...gombik, suchy zips, patenty, maslicku, mozno aj nejaku karabinku. Skusim este porozmyslat. Spravila by som to na latkovy podklad formatu A4, alebo na pasy latky ktore by sa pomocou tych zapinani spajali do retaze. Co na to poviete?

bambulka18
25. jún 2015

@denisaol ja som za filcovu tvaricku 😉 . Postupne si mozeme skladat latkovu knihu z tych aktivit.

denisaol
25. jún 2015

@bambulka18 podla mna super napad ;)

denisaol
25. jún 2015

@bambulka18 ok tak spravim filcovu🙂

bambulka18
25. jún 2015

@natabun ja som za vcelicky 🙂

denisaol
25. jún 2015

@natabun ja som tiez za vcelicky🙂

smirujuca
25. jún 2015

Cez vikend budem objednavat filc a ine veci. Tak by sme dovtedy mohli urcit aj pocet aktivit, ktore mame vytvorit. Co vy na to? Lebo ja sa uz stracam 🙂

denisaol
25. jún 2015

no ja som za 🙂 tiez by som sla zajtra kuknut po dakych polotovaroch na vyrobu 🙂