Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@drobeceklucinka, sory, ja potrebujem navod ako a čo s tym 😅
@majaza myslela som to takto:pri kazdom hribiku je farebny kruzok a k tomu by sa priradovali napr. 3 cervene vrchnaky alebo naboku tie tri bodky.ale mozno to je blbost a vobec to nesuvisi s mojou aktivitou :D
@majaza pripadne este rozmyslam ze vam urobim este jednu podlozku iba take prelepeny karton a obojstrannu lepiacu pasku a vy si nalepite 6 vrskov a mozte si tam vkladat pom pom gulicky a to moze tiez sluzit ako predloha.ale fakt to nechcem komplikovat
@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza baby, takze takto nejako to vyzera...., pozerajte, kritizujte, komentujte...zalezi mi na tom, aby sa vam to pacilo... , no a este jedno vylepsenie... myslim, ze najkrajsie by to bolo na priesvitnom pozadi, ze len ten obrazok by bol farebny...
@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza baby a to vyssie je len ukazka, to nie su vsetky... 🙂
@drobeceklucinka ten obrázok sa mi páči, ale skôr by som to spravila na samostatnú šablónu a k tomu by sa priraďovali iba tie vrchnáčiky s číslami, teda počtom bodiek. tie malé farebné bodky mi tam nesedia ;) a už by som to dala do 10 🙂
ahojte, da sa este pridat? poslednu dobu nestiham vyrabat aktivity /vlastne som to odjakziva lepila ako sa dalo/ takze by som bola velmi rada. staci napisat co vam este chyba a termin, resp uplne volny vyber? + mam aj laminovacku len netusim ako som na tom s vacsim mnozstvom a4 folii
@drobeceklucinka ten obrazok je super... ale ja by som asi tiez priradovala vrchnaky s cislom, nie pocet vrchnakov...🙂
@zyzu perfektne to je 😵
@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza. Maminky, my sme s Luckou (drobeceklucinka) obidve zo Senice, tak sme sa rozpravali, ze ak budete suhlasit, zobrali by sme si na starost potom to zbieranie balikov, triedenie aktivit a posielanie naspat. Spolocne to urcite zvladneme, ked budeme na to dve a mame k dispozicii aj priestory materskeho centra, takze ani so zapratanim domu/bytu by nebol problem. Ak teda nahodou nie ste niektora ina uz odhodlana na tuto ulohu, mozte s nami pocitat.
@zyzu na prilozenom obrazku su kosti ruky - dlane, su take roztvorene a daju sa tam spocitat prsty 😅 , tak to by sa mi pacilo, je tam aj vidno, ze predlaktie a predkolenie maju dve kosti ... mohla by si to prirobit ? to s tou chrbticou, aby tam boli vsetky stavce (aj za lebkou, hrudnym kosom a panvou) - to je len taky detail .
@luciaobrocnikova mne sa velmi paci aj ten obal na zasuvanie, ale kedze mame doma ozuzlavacov, tak u nas preziju len najprv vystrihnute a az potom zalaminovane veci
@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza
@josenka
zienky, tazke uzavierku na objednavanie na OPITEC.sk davam do tohoto piatku ( 10.1.2014) do 14:00, aby som to stihla objednat, ked deti budu spat. najlepsie, ak by ste mi stihli napisat do IP do piatku rana ;). keby niekto z nejakych dovodov nestihal, tak nech iba napise do kedy na neho mam cakat (vazne situacie sa pritrafia v tej najnevhodnejsej chvili - poznam z vlastnej skusenosti). takze cakam vase spravy v IP. cislo uctu a vyslednu sumu budem posielat cez IP, az ked pride balicek - stalo sa mi totizto, ze uz neposlali vsetko a zistila som to az pri otvoreni balicka (sumu samozrejme o chybajucu ciastku znizili) - aby som potom nemusela posielat naspat peniazky a komplikovat to ...

tak pre istotu prikladam aj fotku keby vam to neslo nacitat.prosim napiste mi ci by ste chceli toto ako jednu predlohu.mne sa to velmi paci. 🙂 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja