icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

drobeceklucinka
7. jan 2014

tak pre istotu prikladam aj fotku keby vam to neslo nacitat.prosim napiste mi ci by ste chceli toto ako jednu predlohu.mne sa to velmi paci. 🙂 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja

majaza
7. jan 2014

@drobeceklucinka, sory, ja potrebujem navod ako a čo s tym 😅

drobeceklucinka
7. jan 2014

@majaza myslela som to takto:pri kazdom hribiku je farebny kruzok a k tomu by sa priradovali napr. 3 cervene vrchnaky alebo naboku tie tri bodky.ale mozno to je blbost a vobec to nesuvisi s mojou aktivitou :D

drobeceklucinka
7. jan 2014

@majaza pripadne este rozmyslam ze vam urobim este jednu podlozku iba take prelepeny karton a obojstrannu lepiacu pasku a vy si nalepite 6 vrskov a mozte si tam vkladat pom pom gulicky a to moze tiez sluzit ako predloha.ale fakt to nechcem komplikovat

sunsun
7. jan 2014

@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza baby, takze takto nejako to vyzera...., pozerajte, kritizujte, komentujte...zalezi mi na tom, aby sa vam to pacilo... , no a este jedno vylepsenie... myslim, ze najkrajsie by to bolo na priesvitnom pozadi, ze len ten obrazok by bol farebny...

miracle
7. jan 2014

@zyzu Ahoj, len mi tak napadlo, nechces dat tie kosti predlaktia a holenne, aby boli dvojite, ako v skutocnosti...

sunsun
7. jan 2014

@samila super, super, super... krasne...🙂

liesi
7. jan 2014

@drobeceklucinka ten obrázok sa mi páči, ale skôr by som to spravila na samostatnú šablónu a k tomu by sa priraďovali iba tie vrchnáčiky s číslami, teda počtom bodiek. tie malé farebné bodky mi tam nesedia ;) a už by som to dala do 10 🙂

sunsun
7. jan 2014

@zyzu fu... klobuk dole... tesim sa...🙂

zyzu
7. jan 2014

@miracle skusim si to nakreslit vystrihnut a uvidim ako to bude vyzerat

liesi
7. jan 2014

@sunsun je to krásne. už teraz sa tešíím 🙂

divoska
7. jan 2014

ahojte, da sa este pridat? poslednu dobu nestiham vyrabat aktivity /vlastne som to odjakziva lepila ako sa dalo/ takze by som bola velmi rada. staci napisat co vam este chyba a termin, resp uplne volny vyber? + mam aj laminovacku len netusim ako som na tom s vacsim mnozstvom a4 folii

miracle
7. jan 2014

@majaza asi najlepsie je obycajne disperzne,Su netoxicke (pre ozuzlavacov), lacne. Napr. Kohinor stal nieco cez euro

sunsun
7. jan 2014

@drobeceklucinka ten obrazok je super... ale ja by som asi tiez priradovala vrchnaky s cislom, nie pocet vrchnakov...🙂

bublinqa
7. jan 2014

@moninka1 opitec aj jaaa 🙂

miracle
7. jan 2014

@moninka1 aj ja pls

sunsun
7. jan 2014

@divoska nateraz sme plni, ale urcite bude aj druhe kolo... 😉

drobeceklucinka
7. jan 2014

tak ja to skusim pripadne by mohli byt tieto jablcka, tiez samozrejme do 10

martina646
7. jan 2014

@zyzu perfektne to je 😵

martina646
7. jan 2014

@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza. Maminky, my sme s Luckou (drobeceklucinka) obidve zo Senice, tak sme sa rozpravali, ze ak budete suhlasit, zobrali by sme si na starost potom to zbieranie balikov, triedenie aktivit a posielanie naspat. Spolocne to urcite zvladneme, ked budeme na to dve a mame k dispozicii aj priestory materskeho centra, takze ani so zapratanim domu/bytu by nebol problem. Ak teda nahodou nie ste niektora ina uz odhodlana na tuto ulohu, mozte s nami pocitat.

samila
8. jan 2014

@zyzu vyborne 🙂 len na predlakti a predkoleni by mali byt po 2 kosti ako je to naozaj, skusila by si zamenit? 😉 dakujem dopredu 🙂

moninka1
8. jan 2014

@zyzu na rukach su vidno len 4 prsty ... nie je to trosku pletuce???

moninka1
8. jan 2014

@zyzu este mi napadlo, ci by sa nedal dorobit aj diel chrbtice, ktora je prekryta hrudnym kosom, aby sa dalo nazorne ukazat , kolko stavcov ma clovek ... to by sa nam ratalo 😉

divoska
8. jan 2014

@sunsun ok dik, bo ja to tu vobec nestiham, len nahodou som si vsimla, takze predpokladam ze prepasiem aj to dalsie ;)

moninka1
8. jan 2014

@zyzu na prilozenom obrazku su kosti ruky - dlane, su take roztvorene a daju sa tam spocitat prsty 😅 , tak to by sa mi pacilo, je tam aj vidno, ze predlaktie a predkolenie maju dve kosti ... mohla by si to prirobit ? to s tou chrbticou, aby tam boli vsetky stavce (aj za lebkou, hrudnym kosom a panvou) - to je len taky detail .

moninka1
8. jan 2014

@zyzu a z coho to vlastne v konecnej verzii bude vystrihnute?mozno si aj pisala, len mi to nejako uslo ...

moninka1
8. jan 2014

@luciaobrocnikova mne sa velmi paci aj ten obal na zasuvanie, ale kedze mame doma ozuzlavacov, tak u nas preziju len najprv vystrihnute a az potom zalaminovane veci

moninka1
8. jan 2014

@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza
@josenka
zienky, tazke uzavierku na objednavanie na OPITEC.sk davam do tohoto piatku ( 10.1.2014) do 14:00, aby som to stihla objednat, ked deti budu spat. najlepsie, ak by ste mi stihli napisat do IP do piatku rana ;). keby niekto z nejakych dovodov nestihal, tak nech iba napise do kedy na neho mam cakat (vazne situacie sa pritrafia v tej najnevhodnejsej chvili - poznam z vlastnej skusenosti). takze cakam vase spravy v IP. cislo uctu a vyslednu sumu budem posielat cez IP, az ked pride balicek - stalo sa mi totizto, ze uz neposlali vsetko a zistila som to az pri otvoreni balicka (sumu samozrejme o chybajucu ciastku znizili) - aby som potom nemusela posielat naspat peniazky a komplikovat to ...

zyzu
8. jan 2014

@samila ano chcem to este upravit a dam potom vysledne foto 🙂