Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza
@josenka
k objednavke z opitec.sk mi, prosim, do IP napiste aj celkovu sumu, co vam ukazuje kosicek, aby som to nemusela rucne preratavat 😅 ...
@divoska tu sa zaklada nova skupina https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskova-aktivita-pre-deti-od-1-3-rokov-2/
@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
baby, tak z toho http://www.zazen-nudu.cz/
asi okrem majush nikto nic, ze?
dievcata a dokedy mame termin ?
@majaza @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja
toto by bola finalna verzia kostry, krcne stavce(7) su spolu s klucnou kostou, hrudne(12) samostatne a mali by byt pod hrudnou kostou, driekove, krizove a kostrc su spolu (5+5+4), pripadne ich mozem este rozdelit, ak by boli este nejake napady tak mi napiste 🙂
Na prvej fotke su kosti roztiahnute a na druhej ako by to malo byt poskladane.
@zyzu ja nemam jedinu vyhradu. Krasne si to spravila. Len sa chcem este spytat, bude k tomu aj nejaky obrazok ako predloha ako to poskladat? Dakujem.
@martina646 ano bude este ho musim nakreslit 🙂 ale urcite bude
Ahojte kocky, chcela som kruhovu vyrezavacku ale nemam s tym absolutne ziadnu skusenost. Neviete prosim co je lepsie?
http://www.opitec.sk/vyrezavacky-noznice-peciat...
@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
kočky idem este z tejto ceskej stranky objednavat, ak by ste chcela niektora nieco...
@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza baby, nemam ziaden komentar k mojej otazke v albume, tak este raz do temy... na str. 17 som vam dala ukazku postupnosti... mozem ich dat tlacit? (v albume mate vysvetlene, co vsetko je nakreslene).. naozaj mi zalezi na tom, aby ste boli spokojne, tak ak mate nejake pripomienky, prosim, napiste, ak mozem dat tlacit, prosim LIKE mna totiz potom caka este vela vystrihovania a laminovania, tak to nechcem robit na poslednu chvilu....🙂
@sunsun mne sa to páčilo, akurat to jablčko akosi nie...
teda nie ta postupnosť, ale to ako to je nakreslene. môžeš to kludne obkresliť z toho originalu (ja obkreslujem niekedy deckam, ze si dam papier na obrazovku 😀 )
... ale inak super, klobuk dolu, ze si sa takto stala maliarkou pre nas 😉
@sunsun mozes ich dat vsetky, ak budes mat cas. tak to bude asi najlepsie. Dakujeme
@bublinqa @liesi @ihrisko2009 dnes je uzavierka hromadnej objednavky z opitec.sk 😉 mam na vas cakat?
@zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @bublinqa @peliroja @majaza
tovar z opitec.sk objednany 😅 😝 😅 😝
@moninka1 prepac, zabudla som napisat, ze nebudem nic brat. Dakujem.

@moninka1 budem ju trocha este upravovat tak upravim aj ruku a chrbticu skusim, bude z machovej gumy vystrihnuta 🙂