Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
joj baby, taka som namotivovana vasimi opismi, no este balicek nedorazil.... verim, ze pride zajtra.... 😉
kočky, sory, neviem kto to chcel, ale hadam si prečíta, ze idem asi na bud. tyzden objednavat z DAVONY...
potrebujem cim skôr aspon pribliznu sumu objednavky, položkovite neskôr...
baby, aj my uz mame balicek....🙂 je suuuuupppeeeeerrrr.....🙂 velka vdaka kazdej jednej z vas, naozaj je paradny...🙂
@moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @slniecko379 @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja @drobeceklucinka
Naozaj mate vsetky 20 aktivit? Nechybaju nikomu karticky na nacvik pisania od fufiny? Jeden balicek nam zostal. Ona sice pisala, ze nieco je navyse, ale to bolo asi tych par karticiek, co neboli zabalene.
Skontrolujte, ozvite sa, doposlem.
@martina646 ja mam...
dnes som ich babam vytiahla... mohla to byt taka suprova aktivita... ale je fakt, ze ta velkost len tak tak pasuje staršej (4,5r) a tu pavučinu pri tom pavučikovi ani riadne nezaregistrovala :-/
no skoda - malo farebne, malo viditelne a male ...
ale tak baby sa zabavili, oni miluju kreslenie a teraz som im vytiahla dokonca fixy, tak mali sviatok 🙂
@martina646 ja mam vsetko...🙂
@martina646 aj my mame vsetko
Aj my ich mame
@martina646 aj ja mam
@martina646 my ich tiez mame 🙂
@martina646 aj my mame.
@martina646 tak si odloz pre druhe 🙂
@martina646 aj my mame vsetky aktivitky
@martina646 aj my mame 🙂
@martina646 my mame tiez
martina646 @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @slniecko379 @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja @drobeceklucinka
ahojte kocky, tak sme si konecne prezreli balik. Velmi pekne dakujem za ucast vo vymene a za krasne aktivity aj za menezovanie a balenie 🙂
Mam zopar otazociek k jednotlivim aktivitam, niektore aj ako sa pouzivaju, kedze som nestihla vsetko precitat, ked sa tvorili 🙂
@bublinqa akú značku ryze si tam odporucala davat? viem ze sa to tu spominalo, inak rybicka je krasna 😵
@adelajda2012 pripla som si kalendar na chladnicku a dalej neviem ako detom vysvetlit pouzivanie, zoradila som si dni ako su dni v marci a kam pripnut karticku vcera, dnes, zajtra nezostalo mi miesto, jednym smajlikom neviem oznacit aj pocasie aj teplotu vonku aj rocne obdobie. Budem vdacna za popis, alebo na ktorej stranke ho najdem 🙂
@majush krásne, vďaka, skúšal hneď syn a zastavil sa na husenickach kde mu chybala bezova gulicka, nevedel preco nemoze ozdobit vsetky tri husenicky, tak asi doobjednam, brala si to z opitec?
@peliroja potrebujem radu, tie zetony mam povystrihovat?
@luciaobrocnikova dva zamky nemam v puzdierkach, porad kde dokupit?
este raz velka vdaka!!! A tesim sa na druhe kolo. Uz ste aj rozmyslali kedy? 🙂
@samila mam momentalne k dispozicii len taku horsiu fotku, ale snad posluzi. Pripadne zajtra odfotim lepsie.
@adelajda2012 joooooj, velká vdaka, uz je to parada!!! Zajtra sa do toho pustime 😉 🙂 🙂 🙂
@samila takze puzdierka chybaju kazdej po dva, ja som pri cene 10 centov niekde 15 centov uz nechcela ani kupovat, ale dievcata povedali, ze aspon zopar, aby som dala, nech maju predstavu a kupis to papiernictve 😉
kočky, ja som sa tiež ani poďakovať nestihla.. krásne vecičky sú to všetko 🙂 ďakujem všetkým maminám 🙂

@majaza jasne, mozes. S vodotlacou ci bez to mi je jedno.