Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
aj my uz mame balicek, dakujeme za krasne aktivity 😉
@luciaobrocnikova @natabun
jáj to túto "tvoju" knižku, tá je perfektná, dcérka je miluje, sama si sadne a číta, vie ju naspamäť a aj po dvoch mesiacoch sa k nej stále vracia
moju dcérku najviac uchvátili zápalkové krabičky, včera sa s nimi hrala trikrát a dnes ráno ked vstala to bolo prvé čo chytila 😉
Dievčatá ĎAKUJEME za krásnu výmenu, vecičky nám robia velikúúúúú radosť
A co to vlastne je tie vrevuskove aktivity?
@netuska78 @relaxan @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver davam link este co mozte robit s detickami ku mojej aktivite http://www.racheous.com/kids-activities/constel... a poprosim vam co uz som poslala podklady kto ma nieco v elektronickej podobe aby ste mi poslali,alebo aspon dajte vediet,ze to nemate v elektronickej podobe aby som vedela...dakujem
@relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17 dievčatá trochu oneskorene, ale ďakujem všetkým za nádherné aktivitky. deti si ich priebežne berú a vytešujú sa 🙂
@huhusestra Ahoj, ako ti to opísať? Vrecúškové aktivity sú aktivity, ktoré sa "zmestia do kabelky" 🙂 Sú to lacnejšie verzie kupovaných hračiek 😉 Skús pozrieť na webe BUSY BAGS.
@vmb dakujem
@relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @cilka17 @orygynal @netuska78
dievcata, prisiel mi mail od cilka17 a kmotra7 so ziadostou o zaslanie aktivity mailom, tak sa vyjadrim tu:
Dakujem za zaslanie podkladov k aktivite. Nevidim dovod, preco by som mala posielat svoju aktivitu mailom, vsetko co mam, som vsetkym farebne vytlacila, zalaminovala a poslala. Je to ine ked niekto cast aktivity posiela mailom, pripadne materialy stiahnute z netu alebo ked ich niekto z objektivnych dovodov nemoze vytlacit.
Este raz Vam dakujem za krasne aktivity.
G
cilka17 balik konecne dosiel.........🙂 centíky si schovaj do prasiatka 🙂
@gabrielkap @relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @orygynal @cilka17 zienky....ked ste sa uz s detickami dostali k aktivitkam, co som vyrabala ja....bola by som rada, keby ste mi dali spatnu vazbu, chcela by som vediet, ako sa vam hra, s cim ste spokojne, co sa da pri buducom vyrabani vylepsit 🙂 dakujem 🙂
@cilka17 netreba, dakujem
Ahoj dievcata, ak zacnete novu vymenu a bude vam chybat clen, sa prosim ozvite... rada sa zapojim 😉 kajka
Aj ja by som sa rada zapojila, ak by vam niekto chýbal. Dakujem
@ikuza
@kajka18 neviem či ste si všimli, tu je aktuálne výmena:
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskova-vymena-3-6-rokov/

netuska78 @relaxan @cilka17 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap
@vmb @sliver aj my mame balik doma dakujeme