icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

luciaobrocnikova
10. júl 2014

netuska78 @relaxan @cilka17 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap
@vmb @sliver aj my mame balik doma dakujeme

gabrielkap
10. júl 2014

aj my uz mame balicek, dakujeme za krasne aktivity 😉

vmb
11. júl 2014

@lenusskaa to mne chýbajú 🙂

sliver
11. júl 2014

@luciaobrocnikova @natabun
jáj to túto "tvoju" knižku, tá je perfektná, dcérka je miluje, sama si sadne a číta, vie ju naspamäť a aj po dvoch mesiacoch sa k nej stále vracia

moju dcérku najviac uchvátili zápalkové krabičky, včera sa s nimi hrala trikrát a dnes ráno ked vstala to bolo prvé čo chytila 😉
Dievčatá ĎAKUJEME za krásnu výmenu, vecičky nám robia velikúúúúú radosť

cilka17
autor
11. júl 2014

@vmb tie krabicky neboli oznacene menami,preto som myslela,ze ty mas iba tie cisla,velmi ma to mrzi :(

vmb
12. júl 2014

@cilka17 v pohode, stane sa 🙂

lenusskaa
12. júl 2014

@cilka17 @vmb mna az potom doma napadlo, ze som to trosku nedomyslela.. ☹ Vierka napis do IP adresu, hned v pondelok ti ich poslem

huhusestra
12. júl 2014

A co to vlastne je tie vrevuskove aktivity?

cilka17
autor
13. júl 2014

@netuska78 @relaxan @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver davam link este co mozte robit s detickami ku mojej aktivite http://www.racheous.com/kids-activities/constel... a poprosim vam co uz som poslala podklady kto ma nieco v elektronickej podobe aby ste mi poslali,alebo aspon dajte vediet,ze to nemate v elektronickej podobe aby som vedela...dakujem

orygynal
14. júl 2014

@relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17 dievčatá trochu oneskorene, ale ďakujem všetkým za nádherné aktivitky. deti si ich priebežne berú a vytešujú sa 🙂

vmb
14. júl 2014

@huhusestra Ahoj, ako ti to opísať? Vrecúškové aktivity sú aktivity, ktoré sa "zmestia do kabelky" 🙂 Sú to lacnejšie verzie kupovaných hračiek 😉 Skús pozrieť na webe BUSY BAGS.

huhusestra
14. júl 2014

@vmb dakujem

kmotra7
15. júl 2014

@cilka17 hm...mne ten balík s aktivitkami stále nedošiel...pošleš mi prosím nejké podacie číslo?

gabrielkap
15. júl 2014

@relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @cilka17 @orygynal @netuska78
dievcata, prisiel mi mail od cilka17 a kmotra7 so ziadostou o zaslanie aktivity mailom, tak sa vyjadrim tu:

Dakujem za zaslanie podkladov k aktivite. Nevidim dovod, preco by som mala posielat svoju aktivitu mailom, vsetko co mam, som vsetkym farebne vytlacila, zalaminovala a poslala. Je to ine ked niekto cast aktivity posiela mailom, pripadne materialy stiahnute z netu alebo ked ich niekto z objektivnych dovodov nemoze vytlacit.

Este raz Vam dakujem za krasne aktivity.
G

relaxan
16. júl 2014

@kmotra7 @cilka17 ani mne nic neprislo zatial, tiez poprosim podacie cislo

cilka17
autor
17. júl 2014

@relaxan
@kmotra7 pozerala som podacie cisla balicky by ste uz mali mat doma

cilka17
autor
17. júl 2014

@gabrielkap @relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @orygynal @netuska78 dievcata baliky stali 2,80e ak si prosite poslat 0,40e tak mi poslite cisla uctu do IP

lenusskaa
17. júl 2014

@cilka17 dakujem, netreba, viem kolko je s tym roboty 🙂

vmb
17. júl 2014

@cilka17 v pohode 🙂

kmotra7
17. júl 2014

cilka17 balik konecne dosiel.........🙂 centíky si schovaj do prasiatka 🙂

natabun
17. júl 2014

@cilka17 nie , vdaka, uricte nie 🙂

netuska78
17. júl 2014

@cilka17 to je ok 🙂

netuska78
17. júl 2014

@gabrielkap @relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @orygynal @cilka17 zienky....ked ste sa uz s detickami dostali k aktivitkam, co som vyrabala ja....bola by som rada, keby ste mi dali spatnu vazbu, chcela by som vediet, ako sa vam hra, s cim ste spokojne, co sa da pri buducom vyrabani vylepsit 🙂 dakujem 🙂

gabrielkap
18. júl 2014

@cilka17 netreba, dakujem

sliver
18. júl 2014

@netuska78 ja som s gumičkami maximálne spokojná, úrovne v sáčkoch vydržali asi minútu 😉 hned ich povytahovala zo všetkých sáčkov, aj ked ich na konci hry poukladám zase naspäť tak nabudúce ich zase povyberá a potom navlieka 😉 veľmi krásne a kvalitné vypracovanie aktivity

relaxan
20. júl 2014

@cilka17 ano uz dorazil

kajka18
28. júl 2014

Ahoj dievcata, ak zacnete novu vymenu a bude vam chybat clen, sa prosim ozvite... rada sa zapojim 😉 kajka

ikuza
30. okt 2014

Aj ja by som sa rada zapojila, ak by vam niekto chýbal. Dakujem

vmb
4. nov 2014
123xyz
14. sep 2016

@cilka17 ahoj, tie hviezdy do vymeny si robila ty? Nemas nahodou este podklady v pc? Dakujem