icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

cilka17
autor
27. apr 2014

ok kludne mozme pockat a uvidime ci sa niekto k nam este prida 🙂

rybenka2212
27. apr 2014

@sliver 🙂 dakujem, budem sa tesit 🙂

netuska78
27. apr 2014

@cilka17 suhlasim s koncom juna 🙂 a mozme pockat ci sa este niekto prida...no aj ked nas bude 8 je to pre mna ok 🙂

orygynal
27. apr 2014

ahojte dievčatá. rada by som sa pridala, som však v tomto úplný začiatočník. mám teda iba jeden návrh (zatiaľ), neviem kedy sa dopracujem k ďalším... takže ak sa vám nebude pozdávať, kľudne ma môžete vyradiť 🙂
ide o skladanie lega podľa predloh (ľahšie aj ťažšie predlohy), určovanie počtu (buď počtom bodiek alebo číslicou) a samozrejme farieb,....

sliver
27. apr 2014

@orygynal vitaj 😉
kocky by boli originál Duplo alebo nejaké "iné" lego? ak to bude Duplo nebude to drahé?

luciaobrocnikova
27. apr 2014

uz je vas 10 ci sa este zmestim 😀

gabrielkap
27. apr 2014

ahojte, ked mate volne miesto, rada by som sa pridala.. nebola som este vo vymene, mam laminovacku, robila som nejake veci z filcu, ked mate navrh co by ste chceli, mozete pridat.. ja mozem pridat zajtra, sme u babky.. dakujem

gabrielkap
27. apr 2014

neviem ci niekto robi tie obrazky so zaciatocnym pismenom, mohla by som urobit, videla som to v cestine, rozmyslala som, ze by som urobila male, aj velke pismeno, so sipkami ako sa pise, obrazok a slovo..

sliver
27. apr 2014

veci ktoré by sa mne páčili ak by sa na ne niekto podujal 😉 teda inšpirácie 😀
1. hra labyrint
2. asi má skoro každý ale mne sa akosi všetky vyhli vo výmenách, I SPY
3. zvieracie rodinky
4. ročné obdobia, napr. zalaminované obrázky a priraďovať alebo niečo podobné ako ten filcový strom...

cilka17
autor
27. apr 2014

@orygynal ahoj vitaj,kludne mas cas do dalsieho tyzdna 🙂 popozerat nejake aktivity...pripadne popridavame tu nejake a ty skus si vybrat ci budes vediet spravit... 🙂

cilka17
autor
27. apr 2014

@luciaobrocnikova ty si 10 ak dobre ratam...ak sa chces pridat,mozes tu dat svoje navrhy 🙂

cilka17
autor
27. apr 2014

@gabrielkap uz je nas 10,tak neviem,ci chcu dievcata aby nas bolo 11...ak budu suhlasit mozes sa pridat

cilka17
autor
27. apr 2014

@netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova dievcata je nas 10 uzavrieme skupinku,ci vezmeme este @gabrielkap ?? 🙂

sliver
27. apr 2014

@cilka17 ja som za 😉 vklude do 12... či už robím pre 10 alebo pre 11 alebo pre 12 je to jedno 😉
tak ako sa rozhodnú ostatné...

sliver
27. apr 2014

@cilka17 ked niekto nemal obrázok toho čo ide robiť, že to je iba nápad, sme v inej výmene napísali iba text do obrázka a to pridali do albumu aby sa mohlo hlasovať.... stačí jedna veta a pod obrázok v komentoch napísať celý opis (u netušky a relaxan)
ako ste sa dohodli s tými lístkami čo mala návrh natabun? možno by to urobila nejaká "nová" kočka čo sa pridala 😉

cilka17
autor
27. apr 2014

@sliver oki pridam aj ich navrhy...dakujem za radu 🙂 este s tymi listami sme to nedoriesili idem pohladat a poslat @vmb ...nech potom sa ona vyjadri,ci to bude robit 🙂

vmb
27. apr 2014

@cilka17 ja som kľudne aj za vyšší počet, len nech to nie je 20 🙂 Urobím každej maminke čo si vyberie z mojich ponúkaných aktivít.

cilka17
autor
27. apr 2014

@vmb ok...poslala som uz aj tie predlohy na listy

sliver
27. apr 2014

@cilka17 som skôr myslela či by tie listy by neurobila @luciaobrocnikova alebo @gabrielkap alebo @orygynal keď ešte nemaju isté svoje návrhy, @vmb dala super vecičky a budem mať čo robiť si vybrať 😉 a na tie listy mám veliký zálusk 😉
ale viem že sa nedá vyhovieť úplne všetkým... prispôsobím sa keď už....

vmb
27. apr 2014

@sliver @cilka17 ja listy rada prenechám iným keď budú chcieť. Budem mať dosť roboty so svojimi vymyslenými aktivitami 🙂

kmotra7
27. apr 2014

fú...poriadna diskusia sa rozbehla 🙂 deadline do konca juna je ok...12 mamičiek tiež super...ešte otázočka......z mojich navrhovaných aktivít ste vybrali tie šroubky?

sliver
27. apr 2014

@kmotra7 aktivita sa vyberá formou hlasovania u cilky v albume https://www.modrykonik.sk/blog/cilka17/album/vy...
aj ty u každej maminky zahlasuj (daj like) jednu aktivitu

netuska78
27. apr 2014

@cilka17 do 12 je ok... ale potom to radsej uzavrime, protoze vacsina z nas je za nizsi pocet v skupinke... dakujem za zaradenie mojich navrhov do albumu 🙂 myslim ze by mala kazda zvazit svoje moznosti a vyjadrit sa ci chce robit zo svojej ponuky jednu vyhernu aktivitku ci kazdej podla zelania... vmb a ja sme tu uz viackrat spomenuli tu druhu moznost @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap ako to vidite vy? 🙂

cilka17
autor
27. apr 2014

@netuska78 ok ja som chcela do 10,ale ak ste za 12 kludne som za... tiez by som asi tu druhu moznost brala 🙂

netuska78
27. apr 2014

@cilka17 tak to stopnime uz teraz pri cisle 11 a je to 🙂 ty si to tu rozbehla... myslim, ze je lepsie ked sa niekto docita ze uz je skupinka uzavreta ako ked pise ci ho este vezmu a povedia mu nie... ci?

cilka17
autor
27. apr 2014

@netuska78 ok tak je to stopnute...ostane pri peknom cisle 11 :D

cilka17
autor
27. apr 2014

@gabrielkap mozes sa k nam pridat...kludne porozmyslaj a do konca tyzdna by trebalo pridat navhy 🙂 potom uz len sa rozhodne ci budeme robit vitazne,alebo podla zelania...

sliver
27. apr 2014

@netuska78 ja by som sa v tomto rada rozhodla az po odhlasovani... Doteraz som nemala problem robit hocikomu hocico, vzdy sme sa nejak dohodli aj indi vindi 😉 no uvidim podla hlasovania ako sa mi oplati objednavat lego...
Ono na jednej strane je super ked kazdy robi kazdemu ale niekedy to je aj na skodu, lebo napr. som mala skusenost s bludiskami, kocka ich robila vsetkym lebo sme si to odhlasovali, no pocas vyroby skusila 5 sposobov kym prisla na to co je najlepsie, lebo sa venovala iba tomu, neviem si predstavit ako by to dopadlo keby ho robila napr.jednej, styrom nieco ine a piatim nieco ine...
Moj nazor je pockat na hlasovanie a potom sa dohodnut ale samozrejme ze sa prisposobim ak poviete... Alebo moze mat niekto tak a niekto tak...

luciaobrocnikova
27. apr 2014

a tie listy myslite tie z machovej gumy to by som mohla hadam skusit

cilka17
autor
27. apr 2014

@luciaobrocnikova ano z machovej gumy+ su tam predlohy