Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
@sliver 🙂 dakujem, budem sa tesit 🙂
ahojte dievčatá. rada by som sa pridala, som však v tomto úplný začiatočník. mám teda iba jeden návrh (zatiaľ), neviem kedy sa dopracujem k ďalším... takže ak sa vám nebude pozdávať, kľudne ma môžete vyradiť 🙂
ide o skladanie lega podľa predloh (ľahšie aj ťažšie predlohy), určovanie počtu (buď počtom bodiek alebo číslicou) a samozrejme farieb,....
uz je vas 10 ci sa este zmestim 😀
ahojte, ked mate volne miesto, rada by som sa pridala.. nebola som este vo vymene, mam laminovacku, robila som nejake veci z filcu, ked mate navrh co by ste chceli, mozete pridat.. ja mozem pridat zajtra, sme u babky.. dakujem
neviem ci niekto robi tie obrazky so zaciatocnym pismenom, mohla by som urobit, videla som to v cestine, rozmyslala som, ze by som urobila male, aj velke pismeno, so sipkami ako sa pise, obrazok a slovo..
@luciaobrocnikova ty si 10 ak dobre ratam...ak sa chces pridat,mozes tu dat svoje navrhy 🙂
@gabrielkap uz je nas 10,tak neviem,ci chcu dievcata aby nas bolo 11...ak budu suhlasit mozes sa pridat
@cilka17 ked niekto nemal obrázok toho čo ide robiť, že to je iba nápad, sme v inej výmene napísali iba text do obrázka a to pridali do albumu aby sa mohlo hlasovať.... stačí jedna veta a pod obrázok v komentoch napísať celý opis (u netušky a relaxan)
ako ste sa dohodli s tými lístkami čo mala návrh natabun? možno by to urobila nejaká "nová" kočka čo sa pridala 😉
@cilka17 som skôr myslela či by tie listy by neurobila @luciaobrocnikova alebo @gabrielkap alebo @orygynal keď ešte nemaju isté svoje návrhy, @vmb dala super vecičky a budem mať čo robiť si vybrať 😉 a na tie listy mám veliký zálusk 😉
ale viem že sa nedá vyhovieť úplne všetkým... prispôsobím sa keď už....
fú...poriadna diskusia sa rozbehla 🙂 deadline do konca juna je ok...12 mamičiek tiež super...ešte otázočka......z mojich navrhovaných aktivít ste vybrali tie šroubky?
@kmotra7 aktivita sa vyberá formou hlasovania u cilky v albume https://www.modrykonik.sk/blog/cilka17/album/vy...
aj ty u každej maminky zahlasuj (daj like) jednu aktivitu
@cilka17 do 12 je ok... ale potom to radsej uzavrime, protoze vacsina z nas je za nizsi pocet v skupinke... dakujem za zaradenie mojich navrhov do albumu 🙂 myslim ze by mala kazda zvazit svoje moznosti a vyjadrit sa ci chce robit zo svojej ponuky jednu vyhernu aktivitku ci kazdej podla zelania... vmb a ja sme tu uz viackrat spomenuli tu druhu moznost @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap ako to vidite vy? 🙂
@gabrielkap mozes sa k nam pridat...kludne porozmyslaj a do konca tyzdna by trebalo pridat navhy 🙂 potom uz len sa rozhodne ci budeme robit vitazne,alebo podla zelania...
@netuska78 ja by som sa v tomto rada rozhodla az po odhlasovani... Doteraz som nemala problem robit hocikomu hocico, vzdy sme sa nejak dohodli aj indi vindi 😉 no uvidim podla hlasovania ako sa mi oplati objednavat lego...
Ono na jednej strane je super ked kazdy robi kazdemu ale niekedy to je aj na skodu, lebo napr. som mala skusenost s bludiskami, kocka ich robila vsetkym lebo sme si to odhlasovali, no pocas vyroby skusila 5 sposobov kym prisla na to co je najlepsie, lebo sa venovala iba tomu, neviem si predstavit ako by to dopadlo keby ho robila napr.jednej, styrom nieco ine a piatim nieco ine...
Moj nazor je pockat na hlasovanie a potom sa dohodnut ale samozrejme ze sa prisposobim ak poviete... Alebo moze mat niekto tak a niekto tak...
a tie listy myslite tie z machovej gumy to by som mohla hadam skusit
@luciaobrocnikova ano z machovej gumy+ su tam predlohy

ok kludne mozme pockat a uvidime ci sa niekto k nam este prida 🙂