Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
@natabun nestihla som si precitat co si mi pisala k tej abecede 🙂
@gabrielkap no ze ja mam vsetky kurzy za sebou 🙂 preto viem, inak by som tiez nevedela 🙂 inak si to ponala pekne, aj prepracovanost by bola super, len individualne 🙂
@natabun super, aj ja sa chystam na vsetky 😉
@sliver ja som k vlajkam pisala, ze by som vyrobila..
ahojte, prosim o pomoc, moze mi niekto vysvetlit ako to tu funguje? velmi sa mi paci co robite a vytvarate, len som este neprisla na to, kde, ako a co...dakujem
@sliver poprosim zahlasovat este za moju aktivitu, nech to mam uz komplet 🙂
@lenusskaa poprosim zahlasovat este u vmb u relaxan u gabrielkap
@natabun poprosim zahlasovat u lenusskaa
@kmotra7 poprosim zahlasovat u sliver u relaxan u gabrielkap u luciaobrocnikova
@netuska78 poprosim zahlasovat u relaxan u luciaobrocnikova
@relaxan poprosim zahlasovat u lenusskaa u natabun u vmb u kmotra7 u netuska78 u luciaobrocnikova
@gabrielkap poprosim zahlasovat u relaxan
@luciaobrocnikova poprosim zahlasovat lenusskaa u natabun u sliver u netuska78 u relaxan u gabrielkap
DAKUJEM,nech to mame uzavrete...snad som sa nepomylila,pokontrolujte aj vy ci ste dali vsade like
@cilka17 napr. u teba si neviem vybrať 😒 tak uvidím... nakoniec sa pre niečo rozhodnem...
u @gabrielkap sa neviem rozhodnúť medzi vlajkami a zvieratkami
a u @natabun medzi knižkou a krúžkami o bývaní....
u @netuska78 ma lákajú aj písmenka...
a u @relaxan aj kocky 😉
isto ešte nie som rozhodnutá a nemám hlasovanie uzatvorené.... aj tak ešte nie su všetky návrhy...
@cilka17 tak položím otázku, ide sa robiť iba výherná alebo každá?
lebo napr. u teba ked sa neviem rozhodnúť je môj hlas už potom zbytočný.... teda u teba a natabun by som sa už rozhodvať nemusela, už máte výherné 😉
ale napr. u relaxan by som preskočila na kocky lebo nebudem po nej chcieť aby robila hodiny iba pre mňa.... ani od gabrielky aby robila knižku iba pre mňa... a u netušky by bola výherná mojim hlasom a je rozhodnuté celé moje hlasovanie... preto je aj toto pre mňa dosť dôležitá informácia 😉
@sliver, aj ja mam ten problem 😉 @cilka17 hovorila si o prepracovanych aktivitach, ale ja ked budem robit vlajky, tak nemozem aj zvieratka, preto som bola za jednu aktivitu.. nic v zlom, ale pri suhvezdiach to je jednoduchsie, predpokladam ze ich mas stiahnute z netu a vystrihnes hviezdicky.. a suhlasim so @sliver, nemame este vsetky navrhy a ja cakam aj na odpovede k aktivitam..
dam komentar a pod to dajte like ake chcete,nech rozhodnete vsetci nie len ja
robime len vyhernu aktivitu-prosim like
robime podla zelania- prosim like
v mojom pripade vyhernu, to je myslim pochopitelne, ale je to na zvazeni kazdeho, keby som to uz mala napriklad pripravene z predoslej vymeny, tak nemam problem vytlacit pre @sliver knizocku 😉
@cilka17 no neviem čo mám robiť, ako na začiatku som bola za výhernu aktivitu lebo som myslela že budem robiť lego 😉 lebo motýle som doteraz ponukala už tri krát no nikdy nevyhrali a penové prevliekačky maju odo mňa už 3 maminky v tejto výmene... a ako mám odhlasovať že budem robiť výhernú ked mám 2+2+3 hlasy?
tak ma to nakláňa robiť každú ale zase ked sa kuknem na niekoho iného kde je jeden hlas na nejakej aktivite tak nemôžeme po ňom chcieť aby to robil ak sa teda nerozhodne tak sám...
asi je to indi vindi asi ako sa každý sám rozhodne čo bude robiť.... či iba výhernú alebo všetky...
tým pádom ak výhernú tak treba 6 hlasov... aj napr. @kmotra7 má úplne rozložené hlasy že sa isto nenájde výherná...

@luciaobrocnikova vdaka, zistim 😉