icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

pastelka13
15. okt 2014

@avalsorim o.k. poslem

nikus5
15. okt 2014

@avalsorim Dík, idem písať 🙂

vampgirl
15. okt 2014

@avalsorim jeeej ja by som poprosila tie najmensie sacky 7*10cm, kolko je v baliku? Diky!!!

zisu
15. okt 2014

@avalsorim no, este tych sackov bude aj malo🙂

pastelka13
16. okt 2014

Ahojte,prosim Vas komu treba poslat balicky? Hladam,hladam .... je tu niekde aj adresa? Potrebujem to poslat cim skor,potom uz nebudem moct ... dakujeeeeeem

avalsorim
16. okt 2014

@vampgirl ja som ich kúpila 100ks takže mám na predaj koľko chceš 🙂

avalsorim
16. okt 2014

@zisu dokúpim 🙂

avalsorim
16. okt 2014

@pastelka13 neviem :( a už si zverejnila hotové aktivity? mohla by si ešte raz?

mima1311
autor
16. okt 2014

@pastelka13 mne treba posielat balicky - ale zhrnutu info spravu este nemam - kedze je cas .... trebalo dohodnut zvysok .... napis mi IP .

pastelka13
16. okt 2014

@mima1311 ahoj,este to nafotim,zverejnim a potom ti napisem🙂

avalsorim
16. okt 2014

@mima1311 aj ja by som to už najradšej poslala. do keby je termín? čo tak do konca budúce týždňa to poslať?

vampgirl
16. okt 2014

@avalsorim tak mozem poprosit 40ks? Diiiik 🙂

avalsorim
16. okt 2014

@vampgirl jasné, ak sa môžem spýtať tak na čo to potrebuješ?

vampgirl
16. okt 2014

Cchem urobit taku cuchovu aktivitu, ze v gaze budu rozne vone (skorica, klinceky a pod) a k tomu v priesvitnych vrecuskach budu tie veci na priradovanie... A okrem toho mame doma kopu aktivit, kde su kadejake drobnosti, a neznasam ked sa len tak daju do velkeho sacku s vacsimi 'suciastkami', tak uz dlho hladam tieto mensie priesvitne sacky a nikde neviem najst 🙂

mimca20
17. okt 2014

Ahojteee,
sakris zenyyy - co clovek mieni, pan boh meni a zdravie tiez.... Po 6 dnoch som dnes s mladsim doma z nemocnice, prvu aktivitu pre vas mam spravenu ale z druhej mam len vytlacene tie cislice. Do kartonu som sa ani nedostala - kedze tiez ako klasika nechala som si to na tento tyzden a takto sa to zvrtlo. Zajtra resp. v nedelu zbehnem do obchodakov obehat a zohnat ten karton - nech buduci tyzden to dorobim raz dva. Nech nemeskam, neviem ako to postiham, ale dam do toho vsetko nech to spravim- kedze cakaju nas buduci tyzden kazdodenne vysetrenia s malinkym......

vampgirl
17. okt 2014

@mimca20 neponahla to, nestresuj sa kvoli nam 😉

mima1311
autor
18. okt 2014

@mimca20 klud - kazda mame dieta - myslim ze pochopi kazda ...

mima1311
autor
18. okt 2014

Poprosim vas , zeby sme sa dohodli na posielani balickov ... pekne v klude kto ma uz moze poslat , kto nie , nech pracuje --- som o tom presvedcena ze kazda robi to , co je v jej silach - cize ak niekto este caka material , ci sa mu nedario alebo osobne problemi - dajte vediet ... inak plati orientacne datum do konca dalsieho tyzdna - respektive do konca mesiaca ....
Potom vas poprosim

- zohnat si krabicu vo formate minimalne A4 , az sa tam vmesia aj vacsie aktivitky a nemusia sa krcit ...
- dorucovaci listok nemusite vkladat - vypisem to elektronicky a vytlacim
- do krabice vlozte baliaci papier , do ktoreho vam vasu krabicu zasa zabalim , kedze uz bude popisana
- pokial vlozite do krabice aj nieco pre niekoho individualne - OZNACTE to
- poslite aj aktivitky vyrobene pre vas - je nas 8 - cize kazda ich poslete 16 - inac by som v tom mala zmatok
- do obalky ci sacka vlozte peniazky na postovne - to si este odsuhlasime

Kto uz bude mat nachystane a bude chciet poslat - napiste mi IP - dam vam adresu - bude to pre mna uz aj rovno avizo , ze mam cakat zasielku ...

Teraz k tomu postovnemu - kolko myslite ze tie balicky budu mat ? do 2 kg sa zmestime za2,80 ? _16 aktivit + krabica _ ci to bude nad dve kila za 3,20 ? + poprosim este sa dohodnut na par centov navyse na pasku a benzin ...

mima1311
autor
18. okt 2014

@avalsorim @zisu @vampgirl @luciah1 @mimca20 @lyrrya @pastelka13
poprosim precitat spravu vyssie a dat info ...

mimca20
18. okt 2014

@avalsorim Ahoj, dostavam sa do obrazu - citam, ze mas tie sacky. Ak este mas nejake volne - mozem poprosit 10 A4 a 10 A5ky?? Peniazky ti poslem do aktivity + s tvojim nickom. OK??? Napis mi kolko to bude. dakujem

mima1311
autor
18. okt 2014

@avalsorim so mnou si ratala ? po 10 kusov zo vsetkych 3

zisu
18. okt 2014

mima1311 @avalsorim @zisu @vampgirl @luciah1 @mimca20 @lyrrya @pastelka13

baby, myslim, ze sa zmestime do 2 kg a navrhujem postovne po 3,5 €...co vy na to?

avalsorim
18. okt 2014

@mimca20 len sa vyliečte, počkáme 🙂

avalsorim
18. okt 2014

@mimca20 dobre píšem si ťa je to 1,5€ za sáčky 🙂

avalsorim
18. okt 2014

@mima1311 ako pre teba 1,62€

avalsorim
18. okt 2014

@zisu ja vôbec neviem či sa zmestíme do 2kg :( myslíš?

lyrrya
19. okt 2014

@zisu ok, dufam,ze sa vmestime 🙂
ja by som chcela najneskor v piatook posielat, ale uvidim,ci stihnem,ak nie,bud. pondelok. muzovi zajta balim do prace,co mmi ma ofotit. este mam toho dost,ale tak,nedalo sa mi prv.

vampgirl
19. okt 2014

@avalsorim a pre mna tych 40minisackov? Uz si pisala a prehliadla som?

@mima1311 ja sa ospravedlnujem ale ja poslem iba aktivity pre ostatne, ja som mojim detom dala vyrobene prototypy, uz sa s nimi hraju a nie su uz v 100%nom stave tak nechcem ich teraz zabalit a poslat....

Ja pribalim mensiu aktivitu do sacku k vacsej aktivite (ale bude v separe sacku takze sa nepomiesaju) takze odo mna budes mat 7balickov pre 7 bab... Takze by v tom nemal byt moc velky chaos. Aj na krabicu z vnutornej strany ti napisem moj nick a ktore aktivity su moje, aby si to mala jednoduchsie. A ten podaci listok fakt nechces? Nemusela by si ich 7vypisovat.

Podla mna sa zmestime do 2kg, ved nas nie je vela, a suhlasim s 3,50.

avalsorim
19. okt 2014

@vampgirl Myslím, že som písala, ale píšem aj teraz, aby si to nepriehliadla 🙂 Tak 0,464€ za tých 40 sáčkov 🙂

mima1311
autor
19. okt 2014

@vampgirl nie netreba listky - podam to cez E harok v PC a len vytlacim a nalepim - nebudem pisat nic rucne--lebo priznavam dobrovolne ze listky niekam strcim a nik ich nenajde pre naaahodu ...takto to budem mat v PC ... a 7 mien nieje tak vela 😉